Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED

Ovaj je PPD Zagreb baš Vujovićeva slika i prilika

PPD Zagreb
Igor Kralj/PIXSELL
10.04.2015.
u 10:30

Vujo je napravio momčad koja i nakon poraza može pogledati navijaču u oči

Mnogi će reći da je momčad slika svog trenera. Današnji PPD Zagreb, sasvim sigurno, slika je i prilika Veselina Vujovića.

Zoran Gobac napravio je pravi potez dovevši u Kutiju šibica svog prijatelja Vuju u trenutku kada za rukometaške zvijezde klub nije imao novac, kada je od skupine talenata trebalo napraviti igrače.

Crnogorac, koji je rukometno odrastao u Šapcu, osvojio je zagrebačku publiku. Vidjelo se to i pri predstavljanju, dočekan je ovacijama. Pljeskom je, kao i njegova momčad, i ispraćen iako je Barcelona u Blaugranu ponijela iz prepune Arene pobjedu od dva gola prednosti.

Zagrebaši su prvi puta ove sezone u Ligi prvaka izgubili kod kuće, ali nisu nokautirani protiv favorita, protiv velike i bogate Barcelone. Zagrebaši su katalonskoj momčadi pokazali zube, imali su dvaput napad za izjednačenje u završnici utakmice, natjerali su Nikolu Karabatića, igrača koji je svjetski broj jedan, na puni angažman i minutažu. Havier Pascual je pred agresivnošću domaćina ustuknuo srezavši minute na parketu Kiri Lazarovu dvaput najboljem strijelcu Lige prvaka, a veliki Serhej Rutenka ušao je tek da izvede sedmerac...

Vujović je uspio od momčadi koja se lako predavala kada nije imala svoj dan napraviti momčad koja bijelu zastavu neće izvjesiti jer je to i pitanje časti. Koja će se boriti baš do posljednjeg atoma snage i koja će i nakon poraza moći navijačima pogledati u oči. Da, nije svejedno na koji se način izgubi. Zagreb danas, to je Vuja.

>> Zagreb 'prekratak' za dva gola, sjajno je parirao velikoj Barceloni!

Komentara 3

DU
Deleted user
14:02 10.04.2015.

Vujović je pravi trener. Da nam trenira repku ne bi se onakva mlaka obrana igrala.

SA
SI aka SI
14:08 10.04.2015.

ne može Vujović od Moslavine napravit ekipu za utakmicu s Barcelonom. On je od solidnih igrača napravio ekipu kojoj je usadio samopouzdanje, borbeni duh i taktičku disciplinu. Ali to je mnogo- uzmimo samo u obzir da je ista ova momčad sa Dvoršćakom i Golužom djelovala kao hrpa papaka. A sada imamo momčad koja se, ako ništa drugo, spremna potuči sa najjačima i koja daje igrače reprezentaciji (Stepančić je odmah i bez ikakvih čekanja spreman za prvih 7, ima cojones koje Kopljar nikad neće imati)

OX
oxymoron
15:29 10.04.2015.

Izuzetno pozitivan lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije