Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Kiel uvjerljiv kod Červarovog Metalurga, Sulić i Alilović bolji od Kopljara i Vorija

lino červar
Igor Kralj/PIXSELL
19.04.2014.
u 22:54

Kod Parižana je Marko Kopljar postigao četiri, Igor Vori tri, a Jakov Gojun se nije upisao u strijelce

Metalurg kojeg vodi Lino Červar je na svom parketu doživio težak poraz od Kiela u prvoj utakmici četvrtfinala rukometne Lige prvaka. Nijemci su slavili s 31:21 i praktički riješili pitanje plasmana na Finale Four.

Kiel je predvodio Marko Vujin koji je postigao osam golova, dok je Aron Palmarsson zabio jednog manje. Dejan Manaskov je kod domaće momčadi upisao šest golova, a Luka Cindrić tri.

Dobar posao napravio je Veszprem na gostovanju kod PSG-a. Momčad za koju igraju Mirko Alilović i Renato Sulić slavila je 28:26.

Mađarsku momčad prevodio je Laszlo Nagy s devet golova, a Sulić je dodao tri. Kod Parižana je Marko Kopljar postigao četiri, Igor Vori tri, a Jakov Gojun se nije upisao u strijelce

PSG i Veszprem uzvratnu utakmicu igraju 26. travnja, a Metalurg i Kiel tjedan dana kasnije. Preostala dva par čine Löwen i Barcelona te Flensburg i Vardar. 

>> Lino Červar na tragu Zovka, Seleša i Janjića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije