Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Ivica Obrvan porazom krenuo na klupi Chamberya

Ivica Obrvan
Igor Kralj/PIXSELL
20.11.2014.
u 23:45

Kod Chamberya Bičanić je postigao četiri, a Matulić pet pogodaka.

Hrvatski trener i izbornik Makedonije, Ivica Obrvan debitirao je na klupi francuskog Chamberya koji je u 10. kolu francuskog prvenstva pobijeđen na gostovanju kod Cessona (Batinović 1) sa 21:23. Kod Chamberya Bičanić je postigao četiri, a Matulić pet pogodaka.

Rukometašice Lokomotive odradile su ovaj tjedan dvije zaostale prvenstvene utakmice. Prvo su u utorak pobijedile Zrinski u Čakovcu sa 31:17 uz sedam pogodaka Neli Irman, a onda su jučer na svom parketu svladale varaždinsku Koku sa 29:18.

Ivana Jelčić imala je 20 obrana. U Ligi prvaka odigrane su dvije utakmice. Švedski Alingsas pobijedio je turski Bešiktaš (Ninčević 1, Zrnić 2 ) sa 27:24, dok je Kadetten (Mamić) izgubio od ukrajinskog Motora (32:37).

>> Uživao sam gledajući Hrvatsku protiv Italije, a Mamić je super lik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije