Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO BI LIJEPO

Hoće li Čupić usrećiti Vujovića?

Ivan Čupić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.06.2015.
u 07:30

U istoj skupini mogli bismo gledati Ivicu Obrvana (Makedonija), Veselina Vujovića (Slovenija) i Željka Babića (Hrvatska).

U poljskom Krakowu danas u 14.30 sati održat će se ždrijeb skupina Europskog prvenstva koje će se igrati sljedeće godine u Poljskoj, od 15. do 31. siječnja.

Hrvatska će biti nositelj druge skupine i bit ćemo domaćini u Katowicama, u Spored Areni koja prima 11.500 gledatelja. Sigurno je da ne možemo igrati s tri preostala nositelja – Francuskom, Danskom i Španjolskom, ali ni protiv domaćina. Naime, Poljska je kao domaćin, a u drugom je jakosnom šeširu za izvlačenje, izabrala da će igrati u prvoj skupini koja se igra u Krakowu.

Kuglice će danas izvlačiti četvorica rukometaša. Nositelje će izvlačiti danski reprezentativac Mads Mensah Larsen. Momčadi iz drugog bubnja izvlačit će poljski vratar Slawomir Szmal, a one iz trećeg bubnja vratar njemačke reprezentacije Andreas Wolff. I na kraju, reprezentacije iz četvrtog bubnja izvlačit će naš reprezentativac Ivan Čupić kojem će ovo biti šesti nastup na europskom prvenstvu.

– Nadam se da će Čupić biti sretne ruke i da neće izvući skupinu u kojoj je Hrvatska. Bilo bi nezgodno igrati protiv igrača koje treniram u klubu – rekao je Veselin Vujović, izbornik Slovenije i trener PPD Zagreba.

Idealni ždrijeb za Hrvatsku bio bi Island, Bjelorusija i Crna Gora, a najteži mogući ždrijeb bio bi Švedska, Njemačka i Srbija.

>> Ja u reprezentaciji? Pa vidim da Babić pomlađuje momčad

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije