Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb EP-a

Hrvatskoj konačno otvoren put prema polufinalu

ždrijeb rukomet
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/11
19.06.2014.
u 16:32

Imamo kvalitetne igračice i iskustvo što je naša velika prednost, a ja ću dati sve od sebe da predvodim Hrvatsku prvi put do polufinala - rekla je Andreja Penezić.

U hotelu Westin održan je ždrijeb europskog prvenstva za rukometašice koje će se od 7. do 21. prosinca igrati u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Naše rukometašice igrat će u skupini C, u Varaždinu. Suparnice su nam Švedska, Njemačka i Nizozemska, a prve tri idu u drugi krug gdje će se križati sa skupinom D koja se igra u Osijeku i u kojoj su Crna Gora, Srbija, Francuska i Slovačka.

S obzirom da su u skupini A (Gyor) Mađarska, Rusija, Poljska i Španjolska, a u skupini B (Debrecin) Norveška, Danska, Rumunjska i Ukrajina, jasno je da nam je put do polufinala otvoren.

- Imamo kvalitetne igračice i iskustvo što je naša velika prednost, a ja ću dati sve od sebe da predvodim Hrvatsku prvi put do polufinala - rekla je Andreja Penezić, reprezentativka Hrvatske.

Maskota EP-a, lisica, dobila je ime - Foxette.

>>BiH izbacila Island, prvi put izborila SP

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije