Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Hrvatska u kvalifikacijama za SP mora igrati protiv Šveđanki

10.12.2014., Varazdin - Zensko Europsko rukometno prvenstvo, skupina C, Hrvatska - Njemacka. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL
22.12.2014.
u 00:30

Ne plasiramo li se na SP, nećemo biti u mogućnosti otići na OI u Rio 2016. godine.

Rukometašice Hrvatske doznale su ime suparnika u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se 2015. godine održati u Danskoj.

Igrat ćemo protiv Šveđanki koje su nas pobijedile na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Varaždinu (28:30). Taj nas je poraz kasnije izbacio s Europskog prvenstva. Sa Šveđankama imamo pozitivan score – u devet utakmica imamo šest pobjeda i tri poraza. No sva tri poraza bila su fatalna. Poraz od 19:24 izbacio nas je s plasmana na EP-a 1998. godine. U kvalifikacijama za OI u Pekingu izgubili smo sa 22:24, a ovaj treći, s ovogodišnjeg EP-a, još boli.

Ne plasiramo li se na SP, nećemo biti u mogućnosti otići na OI u Rio 2016. godine. Zato će novi izbornik, čije ćemo ime doznati do kraja siječnja, imati težak zadatak.

>>Koren sa 10 pogodaka odvela Norvešku do šestog zlata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije