Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladale Nizozemsku

Hrvatice se pobjedom oprostile od Europskog prvenstva

Hrvatska - Nizozemska
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
12.12.2014.
u 22:03

Hrvatsku je predvodila Penezić, koja je danas demantirala da se oprašta od reprezentacije, s 11 pogodaka. Na drugoj strani najbolja je bila Van der Heijden s pet pogodaka.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija pobjedom se oprostila od Europskog prvenstva. Iako se najavljivalo da bismo mogli do polufinala, porazi od Švedske i Njemačke već su nas nakon dva kola izbacili iz svih kalkulacija. Tako je današnja utakmica protiv Nizozemske za nas bila revijalna, a izabranice Vladimira Canjuge pobijedile su 31:27.

Nizozemska je bolje otvorila susret i povela sa 6:2, ali Hrvatice su se na krilima opet sjajne Penezić vratile u igru, a na odmor su otiše s dva gola prednosti. U nastavak utakmice opet su bolje krenule Nizozemke i vratile se u vodstvo, a naše su utakmicu prelomile u posljednjih deset minuta.

- Prva dva poraza spustila su nas na nulu, plakao sam ja, plakale su i cure, ali rekli smo da ćemo ovu utakmicu odigrati za sebe. Sve igračice mogu još dugo igrati za reprezentaciju i nadam se da će se sve i odazvati mojem nasljedniku - rekao je Vladimir Canjuga za HRT poslije utakmice. 

Hrvatsku je predvodila Penezić, koja je danas demantirala da se oprašta od reprezentacije, s 11 pogodaka. Na drugoj strani najbolja je bila Van der Heijden s pet pogodaka.

Švedska je danas uvjerljivo pobijedila Njemačku (39:32).

>>Penezić demantira: Nisam rekla da odlazim iz reprezentacije

Komentara 3

RU
RUKOMET333
12:43 13.12.2014.

Sve isto u lijepoj nasoj.. Puni smo parola prije nekog velikog dogadjaja ( EP;SP).. Mislim da sam citao prije par dana izjavu nekog hrvatskog rukometnog strucnjakada sa ovakom eufpijom idemo pa bar po zlato. A lijepo par dana idemo,, sorryry ostajemo doma.Nadam se da ce decki drugaciji biti u sijecnju. volim rukomet

JE
JediniMrva
22:07 12.12.2014.

Ma bravo cure. Sad vratite (moje, naše) pare što su ovi lopovi dali za organizaciju ovog sranja da vi nešto osvojite. Tako se to radi u privatnim poduzećima, ali ažalost mi smo još duboko u socijalizmu.

Avatar vjekoslav.hrupec.1
vjekoslav.hrupec.1
12:05 13.12.2014.

Kapital (sa imenom),stručnost i povratna odgovornost doprinjet će ozdravljenju i uspjehu (lijepog) ženskog rukometa,od klubova do reprezentacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije