Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Pavlović:

Nisu Parižani svemirci da se predamo unaprijed!

Domagoj Pavlović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.02.2016.
u 10:30

'Zaželio sam se velikih utakmica pogotovo zato što nisam išao na Europsko prvenstvo. Uh, bit će to danas pravi rukometni rat.'

Domagoj Pavlović, rukometaš PPD Zagreba, trebao je biti velika zvijezda hrvatske reprezentacije na europskom prvenstvu u Poljskoj.

Međutim, ozljeda leđa udaljila ga je od reprezentacije. Ozljeda je sada iza njega i jedva čeka istrčati danas u Areni (18.45 sati), pred više od 15.000 gledatelja. Na drugoj strani stajat će moćni PSG, momčad koja vrijedi 15 milijuna eura, momčad u kojoj igraju najbolji francuski igrači – braća Karabatić, Narcisse, Abalo, Honrubia, Omeyer, najbolji Danac – Hansen i legendarni hrvatski kapetan Igor Vori.

Euforija zbog Eura

– Zaželio sam se velikih utakmica pogotovo zato što nisam išao na Europsko prvenstvo. Uh, bit će to danas pravi rukometni rat. O Parižanima svi sve znaju, ali ljudi moji, i oni su igrači od krvi i mesa kao i mi. Nisu oni svemirci pa da se predamo prije utakmice. Ne, mi idemo danas pobijediti – rekao je Domagoj.

Nakon duljeg vremena momčad PPD Zagreba, s izuzetkom Luke Stepančića, bit će kompletna. Ne misli li Domagoj da je sada malo gužva u svlačionici?

– Pa dobro, imamo dvadesetak igrača, ali od toga četiri lijeva krila. Netko će reći da je gužva na vanjskim pozicijama. Ali nije baš tako. Na mjestu lijevog vanjskog pucača tu su samo Mandalinić i Obranović, na mjestu srednjeg Joso Valčić, Vujić i ja, a na mjestu desnog vanjskog imamo samo Šebetića. Kako Šeba sigurno neće moći sam izgurati 60 minuta, morat će netko do dešnjaka igrati na toj njegovoj poziciji. Dakle, dobro je što nas ima dosta – rekao je Pavlović.

Dobra je i euforija koja vlada zbog osvojene brončane medalje na Europskom prvenstvu.

– Naravno. Bojim se kako bi izgledala Arena da smo se vratili nakon prvog ili drugog kruga doma. Ovako, bit će krcato, bit će sigurno više gledatelja nego na utakmici protiv Barcelone lani u četvrtfnalu Lige prvaka. Jedva čekam vidjeti kakav će pljesak dobiti naši brončani dečki, Horvat, Stevanović, Šebetić i Kovačević. Uvjeren sam da će Stiv dobiti najveći pljesak s tribina. Čovječe, on je trenutačno popularniji od predsjednice – istaknuo je Domagoj.

Silno je želio pogledati uživo barem jednu utakmicu na europskom prvenstvu. Kao i sve ljubitelje rukometa, oduševila ga je izvedba protiv Poljaka.

Cindrić se nametnuo

– Mislio sam da će biti organiziran neki čarter za nedjeljnu utakmicu za broncu. Jer, u petak, kada smo igrali polufinale protiv Španjolaca, nisam mogao doći jer smo u to vrijeme igrali turnir u Šapcu. Čak sam razmišljao da se uputim na susret za broncu automobilom, no onda sam shvatio da bi to bio prevelik stres i umor. Ostalo mi je samo da suigrače dočekam na aerodromu i kasnije s njima podijelim slavu na Trgu bana Jelačića – istaknuo je Domagoj.

Od reprezentacije sigurno nije odustao premda na njegovoj poziciji zasad prednost imaju Domagoj Duvnjak i Igor Karačić, a i Luka Cindrić se nametnuo s nekoliko odličnih minuta.

– Ima vremena za mene. Mlad sam. Moram se samo potruditi da i dalje dobro igram. Naravno da očekujem poziv za kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre u Rio. Do turnira u danskom Herningu ima još dva mjeseca i puno utakmica za dokazivanje, u Ligi prvaka i SEHA Gazprom ligi – zaključio je Domagoj, koji je ove sezone odigrao fantastičnu utakmicu u Flensburgu kada je svojim pogocima, a nanizao ih je devet, izludio švedskog vratara Mathiasa Anderssona.

>> Ulaznica za utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a više nema!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije