Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Cingesara boli, ali želi igrati pod svaku cijenu

03.04.2016., Arena Varazdin, Varazdin - Final Four SEHA lige, utakmica za trece mjesto, HC Meshkov Brest - RK PPD Zagreb. Luka Sebetic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/11
01.10.2016.
u 17:45

– Hvala Vujoviću koji me je odveo na to veliko natjecanje – istaknuo je pomoćni trener Szegeda

Veselin Vujović, trener PPD Zagreb, još se dvoumi tko će uz Dobrivoja Markovića igrati na mjestu lijevog krila. Naime, Slovenac Cingesar je ozlijeđen.

– Odlučit ću prije utakmice. Jer, Cingessar ima veliku želju da igra bez obzira na to što ga jako boli. Uz dobru bandažu to bi bilo moguće, ali za svaki slučaj morat ću uvježbavati jednu varijantu ako on ne bude mogao igrati. Znate da Marković nije dobar u obrani i da bi ga teško bilo mijenjati kada igra na suprotnoj strani naše klupe. Možda će krilo u jednom poluvremenu igrati Tin Kontrec, inače kružni napadač, koji bi u tom slučaju bio puno bolje rješenje u obrani gdje mora čuvati Buntića – istaknuo je Vujović.

Luka Šebetić?

– On još nije sto posto spreman. Iskreno, od njega više očekuje u obrani nego u napadu. Vidjeli ste u Ljubuškom. Jednom postigne fantastičan pogodak, a već u drugom napadu ta njegova lopta ode daleko od vratiju – rekao je Vujović.

Pomoćni trener MOL Pick Szegeda je Miodrag Krivokapić.

– Bio sam mu trener u reprezentaciji od juniorskih dana. Vodio sam ga na Europskom prvenstvu u Švicarskoj 2006. godini. Bila je to njegov posljednji nastup na jednom velikom rukometnom natjecanju – istaknuo je Vujović.

I Krivokapić se sjeća te epizode prije deset godina,.

– Hvala Vujoviću koji me je odveo na to veliko natjecanje – istaknuo je pomoćni trener Szegeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije