Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SRPSKOG SAVEZA

Červara bih radio vidio kao izbornika Srbije, ali...

Lino Červar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.07.2014.
u 12:58

- Moj veliki prijatelj i netko s kim se čujem često je Lino Červar. Vrlo rado bih ga vidio na klupi, ali to je vjerojatno nemoguće. To je čovjek kome bi s punim povjerenjem dao i klub i reprezentaciju jer znam da bi on napravio rezultat - rekao je Marjanović.

Srpska rukometna reprezentacija traži novog izbornika, a predsjednik saveza Velimir Marjanović sjetio se Line Červara, bivšeg hrvatskog izbornika i trenera Metalurga iz Skoplja.

Moj veliki prijatelj i netko s kim se često čujem je Lino Červar. Vrlo rado bih ga vidio na klupi, ali to je vjerojatno nemoguće. To je čovjek kome bi s punim povjerenjem dao i klub i reprezentaciju jer znam da bi on napravio rezultat rekao je Marjanović za Sport.

Bi li kod Červar problem bio financijske ili geopolitičke prirode?

I jedno i drugo. Nekoga tko radi u klubu s dobrim uvjetima teško da biste mogli da dovesti u savez i pri tome ne platiti više. To u našim uvjetima nije realno. Nekada se ne radi ni o mogućnostima saveza, već o cjelokupnom ambijentu i tome bi li to naišlo na dobrodošlicu.

>> 'Da sam trenirao Gorana Ivaniševića, više bi osvojio'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije