Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO POPIS

Canjuga: Osnovni je cilj plasman u polufinale, prvi u povijesti

26.10.2014., Zagreb - Mala Dvorana Doma sportova, 2. kolo Rukometna Liga prvaka za zene: RK Lokomotiva Zagreb - Viborg HK. Sonja Basic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
12.11.2014.
u 22:05

– U ponedjeljak ću odlučiti kojih će 18 igračica krenuti na završne pripreme. Pričekat ću još ovaj vikend da ne bi slučajno došlo do neke ozlijede – istaknuo je Canjuga.

Vladimir Canjuga, izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije, objavio je popis 20 igračica za Europsko prvenstvo koje 7. prosinca počinje u Hrvatskoj i Mađarskoj.

– U ponedjeljak ću odlučiti kojih će 18 igračica krenuti na završne pripreme. Pričekat ću još ovaj vikend da ne bi slučajno došlo do neke ozlijede – istaknuo je Canjuga.

Na popisu su – vratarke: Žderić, Jelčić, Grubišić; desna krila: Gaće, Benko; lijeva krila: Sokač, Grubišić; kružne: Ježić, V. Milanović-Litre, Džono, Čović; srednji vanjski; Tatari, Bašić, Kožnjak, desni vanjski: Horvat, Marić; lijevi vanjski: Penezić, Franković, Mičijević i Elez,

– Jasno je da će sigurno otpasti jedna kružna napadačica. Druga je dvojba voditi dvije ili tri vratarke ili se riješiti jedne od vanjskih igračica – istaknuo je Canjuga.

Vjerojatnije je da će na pripreme sve tri vratarke, a da će otpasti Franković ili Mičijević.

– Prva faza priprema bit će u Varaždinu od 24. do 30. studenog. Taj ćemo vikend odigrati dvije pripremne utakmice s Crnom Gorom, jednu službenu i jednu zatvorenu. Slijedi jedno popodne odmora, a onda u ponedjeljak počinje druga faza. Ukupno ćemo imati 19 treninga. Odigrat ćemo i nekoliko zatvorenih utakmica u kojima ću koristiti kadete Varaždina i Ivanca da pomognu u obrambenom smislu – istaknuo je Canjuga.

Ciljevi na EP?

– Plasman u prvi povijesni polufinale i izravan plasman na SP u Danskoj. Ako već ne uđemo u polufinale, onda je bitno da budemo plasirani do sedmog mjesta kako bismo imali puno lakši ždrijeb za kvalifikacije za SP – zaključio je izbornik Vladimir Canjuga.

>> Puč uspio: Lino Červar mora otići iz Metalurga!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije