Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASAD NEDODIRLJIV

Rekorder po broju obrana nije Filip Ivić sa 21, već Matošević sa 24

Valter Matošević
Foto: Goran Kovačić
28.01.2015.
u 08:15

Sada znamo rekordan broj obrana, a mogu li ga Alilović i Ivić nadmašiti već danas u igri s Poljskom?

Valter Matošević, legendarni hrvatski vratar, ispravio nas je kada smo spominjali najveći broj obrana jednog našeg čuvara mreže na svjetskim prvenstvima. Naime, mislili smo da je novi rekorder Filip Ivić sa 21 obranom protiv Irana.

– Na Svjetskom prvenstvu na Islandu, 1995. godine, protiv Egipta sam u četvrtfinalu obranio 24 udarca. Na istom tom SP-u svi misle da je Vlado Šola obranio dva sedmerca protiv Tunisa u utakmici osmine finala, nakon dva produžetka. Ali, jedan sam obranio ja – istaknuo je Matošević koji je u Dohi trener vratara naše reprezentacije.

Dakle, sada znamo rekordan broj obrana, a mogu li ga Alilović i Ivić nadmašiti već danas u igri s Poljskom?

>> Alilović: Poljaci nam žele uzvratiti za sve poraze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije