Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda zna

'Na koncertu samo 50 posto ovisi o meni, ostalo je na publici'

Mate Mišo Kovač
Foto: Robert Anić/PIXSELL
07.02.2014.
u 13:43

Legendarni pjevač danas je bio na prijmu kod gradonačelnika Milana Bandića, pokrovitelja njegovih dvaju koncerata u Lisinskom 11. i 12.veljače. No, Bandić Mišu nije ispratio iz svog ureda

Samo pedeset posto koncerti ovisi o meni, drugih pedeset posto je na publici - kazao je Mate Mišo Kovač uoči dvaju koncerata koje će 11. i 12. veljače održati u Lisinskom. Legendarnog pjevača primio je danas gradonačelnik Milan Bandić kao pokrovitelj koncerta, no Mišu nije ispratio iz svog ureda gdje su razgovarali.

Umjesto njega to je učinio Tedi Lušetić, zamjenik pročelnika za kulturu, poručivši da će Bandić biti na Mišinom koncertu.

- Gradonačelnik je primio veliku legendu hrvatske estrade poželjevši mu dobra dva koncerta, ali i daljnji uspjeh u karijeri - kazao je Lušetić. Mišo Kovač je je kazao da je prošlo dosta vremena od posljednjeg koncerta u Zagrebu, jer je imao infarkt, a ni stanje na estradi nije dobro.

- Ne pjevam po klubovima kao mnoge moje kolege, krade se na pločama, država nas ne plaća - nabrajao je neke od problema s kojima se susreću današnji pjevači. Ponovio je kako je on najprodavaniji pjevač u Hrvatskoj, ali i šire te se dotaknuo i svjedočenja u slučaju Sanader.

- Kad sam došao dati izjavu o Sanaderu, na kraju sam ga pitao: 'Jeste li zadovoljni predsjedniče' jer smatram da su mnogi puno više odnijeli od njega. On je bar sam otišao - kazao je Kovač o bivšem premijeru i svjedočenju iz travnja 2013. godine.

Komentara 4

2X
2Xgeneral
16:25 07.02.2014.

E moj Mišo!! Kada si toliko prodao ploća - gdje je lova??? Sve spizdio a hoćeš da ti država plaća socijalno i mirovinsko??? Vani takvi kalibri daju drugima novce i poklone!!! A ti moraš delat pod stare dane??

DU
Deleted user
10:17 09.02.2014.

Kaj taj pradeda još pjeva. Pa izgleda ko mumija iz Tutankamenove groznice. Vlada bi se jednom trebala odrediti do koje godine uopće radnik smije raditi. To je u cijeloj evtopi zadano. Recimo u Švici možeš raditi do 65 godine uzz naknadu. Poslije toga samo dobrovoljni rad, uz npr. dobiš kartu za prijevoz. Toliko o tome da Hrvati vijekovima žele postati Švicarci, čak su i uzeli penije Švicarske, iako se zna da oni imaju najgori obračun u cijeloj Evropi.

LO
Louie
12:41 09.02.2014.

E starci vasa su vremena prosla. Volio bi znati tko sve dolazi na vase koncerte?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije