Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oriental Fever Zagreb

Pogledajte jedne od najboljih plesača orijentalnog plesa ovog vikenda u Zagrebu!

Oriental Fever Zagreb
Foto: Oriental Fever Zagreb
1/5
16.10.2014.
u 10:09

Oriental Fever Zagreb, festival posvećen kulturi orijentalnog plesa, muzika i kulture održat će se u Zagrebu ovog vikenda od 17. do 19. listopada u kinu Forum

Oriental Fever Zagreb, festival posvećen kulturi orijentalnog plesa, muzike i kulture održat će se u Zagrebu ovog vikenda od 17. do 19. listopada u kinu Forum.

Središne događanje veliki je Gala show, na kojem će nastupiti učitelji i brojni plesači i grupe iz Hrvatske i inozemstva, zakazano za petak 17. listopada s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznica za Gala show iznosi 40 kuna, a možete ih rezervirati i kupiti na broj mobitela 099 2008 508 ili putem e-mail adrese: oriental.fever.zagreb@gmail.com.

Osim gala večeri, Oriental Fever Zagreb dovodi jedne od najboljih svjetskih učitelja plesa od kojih možete naučiti nove plesne kombinacije i koreografije. Ove godine to su Azad Kaan (Turska/Njemačka) i Yana Tsehotskaya (Ukraina) koji plešu Raqs Sharqy, zatim Kristine Adams (SAD/UK) s American Tribal Styleom te Patrizia Pin (Italija) s Tribal Fusion Styleom.

Plesne radionice održavaju se u subotu i nedjelju, a detaljnije o rasporedu istih, cijenama i načinu plaćanja, pogledajte na web stranici www.orientalfeverzagreb.com.

Bilo da ste plesač ili samo ljubitelj ovog plesa i kulture, ne propustite vidjeti uživo ugledne plesače i učitelje ovog stila te podržati i sve koji se bave ovim plesom.

>>Želite probati nešto novo, osjećati se ugodno i lijepo u svom tijelu?

>>Prelijepe Ruskinje glavne gošće Oriental fevera u kinu Forum

Foto: Oriental Fever Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije