Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURZA RADA

Željko Juraga (36): Vječito sam na birou, stalno tražim posao

burza rada
VL
06.03.2010.
u 14:44

– Do 31. prosinca prošle godine radio sam na platformi u brodogradilištu Lamjana, no istekao mi je ugovor i sad sam opet bez posla - kaže Juraga.

Imam 36 godina, diplomirao sam turizam u Sarajevu, odlično govorim strane jezike, a imam svega dvije ili tri godine radnog staža upisanog u radnoj knjižici. Radio sam svugdje, ali sve je to bilo na ugovor, kaže Željko Juraga, turistički tehničar iz Murtera.

– Do 31. prosinca prošle godine radio sam na platformi u brodogradilištu Lamjana, no istekao mi je ugovor i sad sam opet bez posla. Vječito sam na birou jer stalno tražim i dajem zamolbe, a ovo je sada idealna prilika da pokušam naći novi posao – kaže Juraga, kojeg smo zatekli na manifestaciji Sajam poslova koja se održavala u Zadru.

Juraga smatra kako je upravo takav sajam idealna prilika za sve ljude koji su u potrazi za poslom, iako vjeruje da bi mogao biti malo bolje organiziran. Ponuda poslova je zaista odlična, ali treba postojati malo više komunikacije jer kad čovjek dođe za nečiji stol, poslodavac mu mora ponuditi više informacija i pitati osobe koje traže posao što im one imaju za ponuditi, a ne da im samo daju letke – kazao nam je Željko Juraga.

Ključne riječi

Komentara 2

JI
jimbeam
13:22 15.03.2010.

zašto bi ga trebalo biti sram? Čitam,malo ove komentare,jako puno ima za jednu \"kršćansku\" naciju ,ovih spremnih bacati kamenje!

UM
umag
12:28 07.03.2010.

kako te nije sram sa 36 godina uopće prijaviti na biro sram te bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije