Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u rijeci

Vjerske i braniteljske udruge podržale inicijativu 'U ime obitelji'

referendum brak (1)
Duško Marušić/PIXSELL
21.05.2013.
u 21:26

Stajalište islama o braku jest da je brak svetinja između muškarca i žene, kazao je Mujkanović. Želja im je, kazali su danas okupljeni na Korzu, zajednički podržati vrijednost braka kao zajednice žene i muškarca.

Predstavnici vjerskih i braniteljskih udruga, rektor riječke bogoslovije vlč. Sanjin Francetić, glavni riječki imam Hajrudin Mujkanović i Zlatko Tomašić, predsjednik Zajednice udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Primorsko-goranske županije svojim su današnjim potpisom podržali građansku inicijativu \"U ime obitelji\", kojom se želi u Ustav RH uvrstiti odredbu po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca.

Stajalište islama o braku jest da je brak svetinja između muškarca i žene, kazao je Mujkanović. Želja im je, kazali su danas okupljeni na Korzu, zajednički podržati vrijednost braka kao zajednice žene i muškarca. Drže da se Rijeka, kao i Zagreb, nije pokazala dovoljno tolerantnom upravo zbog incidenata, napada na volontere tijekom prikupljanja potpisa. Prikupljanje potpisa traje do nedjelje 26. svibnja.

>>U ime obitelji: \'Snažno je šakom udario volonterku i pobjegao!\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije