Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA OKOLIŠA

'Viro' uveo visoke ISO norme i educirao sve zaposlenike

viro
Dragutin Šantoši/Večernji list
26.07.2011.
u 08:19

Kao najupješnija tvrtka u Virovitičko-podravskoj županiji imamo velik utjecaj na agrar, kaže Željko Zadro, predsjednik uprave

VIROVITICA – U tvornici šećera 'Viro' Virovitica ozbiljno su prihvatili provedbu politike kvalitete, sigurnosti hrane i zaštite okoliša po ISO normama, pa su tako svi zaposlenici prošli edukaciju kako bi mogli uspješno provoditi zahtjeve utvrđenih visokih standarda proizvodnje. Do mjeseca srpnja "Viro" je u proizvodnju i prodaju šećera uveo čak tri ISO norme: ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 i SO 13001:2004.

– Kao najuspješnija tvrtka u Virovitičko-podravskoj županiji imamo velik utjecaj na agrar i jačanje gospodarstva te povećanje učinkovitosti i kvalitete proizvodnje šećera koji, u visokom udjelu, izvozimo na zahtjevno europsko tržište, potvrdio je Željko Zadro, predsjednik uprave šećerane "Viro" .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije