Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORUŽJE I STRELJIVO

U obiteljskoj kući u Drenovcima pronađen pravi vojni arsenal

streljivo,bombe
Nikola Čutuk/PIXSELL
18.05.2013.
u 15:53

Kod 64-godišnjaka iz Drenovaca pronađeno je ukupno 12918 komada raznog streljiva, 18 ručnih bombi, 2 komada eksploziva...

Prilikom pretrage stana i drugih prostorija kod jednog mještanina u Drenovcima, selu u županjskoj Posavini, policija je pronašla pravi vojni arsenal. Prema navodima policije kod 64-godišnjaka iz Drenovaca pronađeno je ukupno 12918 komada raznog streljiva, 18 ručnih bombi, 2 komada eksploziva, više komada različitih eksplozivnih naprava, 5 pješačkih mina i više komada vatrenog oružja. 64-godišnjak, kojemu policija ne navodi ime i prezime, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. Pretraga stana u Drenovcima obavljena je jučer.

>> Prijetio smrću pa mu u kući pronašli eksplozivna sredstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije