Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U požeškoj pekarnici

Šestorica muškaraca potukla se zbog – bureka!

burek,bourek
Dalibor Urukalović/PIXSELL
10.01.2013.
u 11:33

U kući muškarca koji je prijetio vlasniku pekarnice pronađena je automatska puška s prigušivačem

U jednoj požeškoj pekarnici jučer je oko 4.20 sati došlo do prave tučnjave kojoj je prethodio verbalni sukob. U tučnjavi su sudjelovala šestorica muškaraca u dobi od 21 do 31 godine.

Kako neslužbeno doznajemo, sve je počelo zbog bureka. Naime, dvojica mladića prolazeći pokraj pekarnice vidjela su da u njoj nekoga ima pa su htjeli kupiti burek, ali kako pekarnica radi od 5 sati, djelatnici su poručili da im sada ne mogu prodati burek. Nakon toga 22-godišnjak i 25-godišnjak razbili su stakla na vratima i izlogu pekarnice, a 22-godišnjak je i prijetio 53-godišnjaku. Zbog te prijetnje učinjena je pretraga njegove obiteljske kuće u kojoj je pronađena automatska puška s prigušivačem i više komada streljiva.

– Protiv 22-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava za kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, zbog prijetnji i oštećenja tuđe stvari, a protiv 25-godišnjaka također za oštećenje tuđe stvari. Protiv svih sudionika ovog narušavanja javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog – rečeno nam je u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj.

>> Sedmorica božićno slavlje okončala pijanstvom i tučnjavom

Ključne riječi

Komentara 45

BR
brođo
13:22 10.01.2013.

Burek je burek, a onda idu sirnica, kompiruša, zeljanica .....

ML
mladaklada
11:59 10.01.2013.

Znači, ako te netko napadne, moraš mirno trpjeti napad i čekati da te netko spasi ili da napad prestane, inače ti slijedi prijava za narušavanje javnog reda. Kojeg li apsurda!

OB
-obrisani-
14:11 10.01.2013.

Za ve je to kriva fiskalna blagajna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije