Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u hsp-u

Šefica ureda karlovačkog župana lažirala diplomu

B. Topolnjak-Halapa inače je predsjednica Županijskog vijeća HSP-a
Kristina Štedul Fabac/ PIXSELL
03.02.2012.
u 19:43

Bernardica Topolnjak-Halapa, predsjednica je HSP-a Karlovačke županije, a po sili zakona u uredu župana dobila je otkaz

– Osjećam se razočarano, prevareno, tužno – kaže župan Karlovačke županije, inače predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ivan Vučić nakon što je primio potvrdu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu da diploma pročelnice njegova ureda Bernardice Topolnjak-Halapa nije vjerodostojna. Uvjet za radno mjesto pročelnika po natječaju iz 2010. bio je i visoka stručna sprema, pa je B. Topolnjak-Halapa dobila otkaz po sili zakona, a je li lažirala potvrdu o završetku studija sada istražuju policija i Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Večernjaku se obratila i osoba koja je sudjelovala na testiranju za posao kada i B. Topolnjak-Halapa koja sumnja da je sada već bivša pročelnica dobila pitanja unaprijed, jer je opširan test riješila u roku nekoliko minuta, osvojivši najviši mogući broj bodova.

– Vodio sam računa da testiranje bude zakonito. Povjerenstvu nije priložen izvornik diplome, nego preslik ovjeren kod javnog bilježnika – kaže dožupan Karlovačke županije Josip Šafar, tada i predsjednik natječajnog povjerenstva. B. Topolnjak-Halapa inače je predsjednica Županijskog vijeća HSP-a, a jučer do njezine izjave nismo uspjeli doći.

Komentara 18

OD
oltar domovine
22:07 03.02.2012.

crkao sam od smijeha znaci svi kao nekadasnji seff stranke Djapic hehe

LE
leurdovac
19:54 03.02.2012.

Đapić.

IS
istima
23:16 03.02.2012.

Hah...... ma tko vidio da budući političari vrijedno uče ili ti nešto drugo rade..... Da su za posao....... ne bi se primali politike.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije