Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ribari bez goriva

Problemi u Ini: zapadna obala Istre ostala bez plavog dizela

INA, BENZINSKA
Martina PopovČIĆ/PIXSELL
28.09.2011.
u 16:40

U Ini kao razlog nestašice navode povećanu potražnju i otežan željeznički promet.

Na Ininim benzinskim postajama u Umagu, Poreču i Puli već tri, četiri dana nema plavog dizela, zbog čega su jako zabrinuti ribari koji se tim gorivom koriste, piše iPress.

Iako u Ini isprva nisu mogli ništa reći o ovom problemu, uskoro su odgovorili da je zbog povećanih potreba tržišta i otežanog željezničkog prometa nastao problem u opskrbi te kako ulažu maksimalne napore za njegovo rješavanje. Kad će do normalizacije opskrbe doći, još se ne zna.

Zanimljivo je da je prije desetak dana sličan problem zadesio i Dalmaciju, gdje se također na Ininim postajama nije moglo doći do plavog dizela, goriva koje za ribare život znači.

Komentara 4

Avatar nekakav
nekakav
20:42 28.09.2011.

nek idu ribari u italiju po plavi dizel... hahaha, koja fora. pa plavi dizel imaju i druge benzinske! ina drži nekih 50% tržišta! još će u rijeci plakati za rusima!

MA
Mayhaelo
00:23 29.09.2011.

Kako dimi po cestama u kontinentalnoj Hrvatskoj, izgleda da tu nema takvih problema jer automobili uredno \'\'plove\'\' na plavi dizel.

VI
Vito
07:21 29.09.2011.

Problemi u Ini: zapadna obala Istre ostala bez plavog dizela Evo kako MOL određuje tko će ribariti ispred Istre... Jeste li pitali slovenske ribare je li njimanestalo goriva? jahačica jaca pomoću INa-e i MOL-a dopušta slovenskim ribarima prednost u izlovuovu ribe čime indirektno pomaže njima dokazati kako naši ribari i tako ne love ribu pa slovencima treba dopustiti slobodno kretanje po našem Jadranu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije