Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitka za trud

Prijam za članove vatrogasnih organizacija s područja županije

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, vatrogasci, prijem (1)
Andreja Korpar/VLM
15.11.2012.
u 10:30

– Čestitam vam na uloženom trudu, požrtvovnosti i hrabrosti koju ste iskazali prilikom nedavnih poplava u našoj županiji – rekao je zamjenik župana Milan Pavleković

Priređen je zajednički prijem Varaždinske županije i Vatrogasne zajednice Varaždinske županije u Olimpijskoj dvorani Vatrogasnog doma u Varaždinu za članove vatrogasnih organizacija.

– Čestitam vam na uloženom trudu, požrtvovnosti i hrabrosti koju ste iskazali prilikom nedavnih poplava u našoj županiji. Niste razmišljali treba li pomoći već ste spremno uskočili i danonoćno pomagali u obrani od poplava. Jednako kao što ste i ljeto proveli pomažući svojim kolegama u Dalmaciji u gašenju požara. Varaždinska županija ponosi se vama – rekao je zamjenik župana Milan Pavleković te dodao da uz djelovanje na terenu i gašenje požara varaždinski vatrogasci sudjeluju na mnogim međunarodnim natjecanjima te postižu odlične rezultate. Predstavnici Vatrogasne zajednice Varaždinske županije sudjelovali su na državnom natjecanju u Zadru u rujnu ove godine na kojem su postigli dobre rezultate te ušli u dodatno izlučno natjecanje u svibnju 2013. godine, gdje će pokušati izboriti nastup na međunarodnoj vatrogasnoj olimpijadi u francuskom Mulhouseu sredinom 2013. godine. Županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Kovaček istaknuo je važnost i značaj vatrogasnih društava za čitavu zajednicu. Vatrogasci nisu potrebni samo kada izbiju požari, nego i druge elementarne nepogode, čemu smo, nažalost, nedavno svi svjedočili.

– Slobodno mogu reći da je Vatrogasna zajednica Varaždinske županije jedna od najbolje ustrojenih u Hrvatskoj. Ponosimo se svojim radom i aktivnostima koje provodimo, a posebno nas veseli uključivanje velikog broja mladih ljudi u Dobrovoljna vatrogasna društva diljem naših općina i gradova – istaknuo je Stjepan Kovaček.

>> Novljanski vatrogasci dobili pohvale i od Mije Brlečića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije