Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporna fotografija

Policija istražuje je li kažnjiv natpis 'Vukovar' na ćirilici

Vukovar ćirilica
Anonimni čitatelj
09.01.2013.
u 10:57

Istražuje se fotografija na kojoj skupina mladih osoba srpske nacionalne manjine u RH drže zastavu na kojoj je ćiriličnim pismom ispisan natpis Vukovar

Nakon objave fotografije na kojoj skupina mladih osoba stoji uz zastavu srpske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj, na kojoj je ćiriličnim pismom ispisan natpis Vukovar, iz policije danas navode kako počinju izvide u vezi s tim slučajem.

– Policijski službenici tijekom jučerašnjeg poslijepodneva počeli su izvide o utvrđivanju eventualne kažnjivosti radnje koju je objava sporne fotografije prouzročila, navode iz PU vukovarsko-srijemske županije. Sporna fotografija navodno je snimljena u Vukovaru 6. siječnja ove godine.

>> Vukovar: 'Pa zar jedino Hrvati u Hrvatskoj ne mogu reći što žele?

Ključne riječi

Komentara 5

TR
trlepastuhovic
12:21 09.01.2013.

Samo još fale kokarde!

SA
satar
15:40 09.01.2013.

policija istražuje?ako je ovo kažnjivo oni bi trebali prvi znati.

BU
Budzak1
21:00 09.01.2013.

Ako ovo nije pljuvanje u lice i vrijeđanje jedne države, onda ne znam šta je. Pitam se što rade organi progona ove države. Valjda su zauzeti kadroviranjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije