Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Počinje obilježavanje Dana općine Breznički Hum

'varazdin/medjimurje, 29.01.2010., varazdin, nacelnik opcine breznicki hum zoran hegedic Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
09.11.2011.
u 12:22

Općina Breznički Hum u suradnji sa slovenskom općinom Krško provodi projekt IC-EU Interkulturalno partnerstvo

Predstavom za djecu Šareni svijet u vatrogasnom domu u Brezničkom Humu sutra u 14 sati počinje obilježavanje Dana općine Breznički Hum, koje će potrajati četiri dana. U 19 sati u kavani Marija bit će predstavljen Humski vjesnik, a od 20 sati na redu je krštenje mošta i narodno veselje. Petak je, pak, rezerviran za Martinjsko proščenje i Martinjsku noć. na kojoj će gostovati Kavaliri.

Općina Breznički Hum, inače, u suradnji sa slovenskom općinom Krško  provodi projekt IC-EU Interkulturalno partnerstvo, koji je financiran od Europske unije iz programa EU for Citizens. Tema projekta je vatrogastvo u EU.  Općina Breznički Hum u petak će ugostiti slovenske partnere, koji će u subotu održati prezentaciju o EU zakonodavstvu i vrijednostima u području prevencije nesreća i civilne zaštite. U 14 sati bit će upriličena i zajednička vatrogasna demonstracija. 

- U nedjelju će biti potpisan i memorandum o budućoj suradnji i obnovljena povelja o prijateljstvu između općina Breznički Hum i Krško - doznajemo od općinskog načelnika Zorana Hegedića.

U nedjelju u 11 sati održat će se i 3. Prigorsko - zagorski sejem u sportskoj dvorani OŠ Breznički Hum, a u šatoru na školskom dvorištu manifestacija Kaj su jeli naši stari.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije