Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Otvorenje City Colosseuma bit će 11. travnja

coloseum (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/10
20.03.2013.
u 20:40

Trenutačna popunjenost kapaciteta u najmu je između 75 i 80 posto, a na sam dan otvorenja popunjeno će biti 85 posto iznajmljenih prostora centra.

Otvorenje City Colosseuma u Slavonskom Brodu, najvećeg i najmodernijeg trgovačko-zabavnog centra središnje Slavonije definirano je za četvrtak, 11. travnja.

Danas je to novinarima, koji su pozvani na razgledanje i fotografiranje ovog velebnog zdanja, priopćio Nermin Dalipi, direktor projekta City Colosseum. Unatoč činjenici da su se radovi nešto odužili i premašili prvi planirani rok otvorenja koji je bio predviđen za 28. veljače, čini se da je novi datum poprilično izgledan jer su radovi na izgradnji, uređenju interijera, šetnica, podzemnih i nadzemnih garaža i trgovina u završnoj fazi. U blistavi sjaj novog trgovačko-zabavnog kompleksa koji se prostire na četiri etaže ukupne bruto površine više od 50.000 četvornih metara i trenutačno je najveća investicija ove vrste u Hrvatskoj, domaći ulagači i austrijska firma Krammer&Wagner nekretnine d.o.o., koja i sama ima svoje šoping-centre u Austriji, investirat će više od 50 milijuna eura.

City Colosseum u Slavonskom Brodu investitori su koncipirali kao mjesto zabave, druženja i kupnje za sve generacije. Unatoč ekonomskoj krizi nisu odgodili njegovu gradnju za neka bolja vremena, a ciljaju na kupce iz regije u radijusu od sto kilometara. Svojim bogatim i raznolikim sadržajima zasigurno će privući brojne kupce iz regije, a s obzirom na blizinu granice nužno će ponuditi i proizvode koji će cijenama privući i kupce iz Bosne i Hercegovine. Popularni dućani, čija ponuda je doskora izostajala u slavonskobrodskoj regiji, poput tvrtki C&A, H&M, Galileo, Diadema, Europa 92, Samsonite, Adax, Zaks i drugih, zasigurno će razveseliti sve šopingholičare. Multiplex CineStar vraća kino-predstave ne samo Slavonskom Brodu već i šire, pa Brođani više neće morati u kino odlaziti do Osijeka ili Zagreba. Potpunom izgradnjom City parka, koji u okruženju City Colosseuma predviđa i izgradnju još niza drugih trgovina, poslovnih objekata i restorana McDonalds, investitori planiraju privući i do 8 milijuna kupaca godišnje.

Trenutačna popunjenost kapaciteta u najmu je između 75 i 80 posto, a na sam dan otvorenja popunjeno će biti 85 posto iznajmljenih prostora centra. Tehnički prijem obavit će se već tijekom idućeg tjedna, a na dan otvorenja posjetitelje očekuju brojna iznenađenja i spektakularni zabavni program.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije