Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Na kolodvoru se sudarili autobusi, ozlijeđeno dvoje putnika

sudar autobusa (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/8
15.11.2011.
u 16:36

Nesreća se dogodila oko 14.30 sati kada je autobus Autotransporta Karlovac izlazeći s perona udario u autobus Promet Makarska koji je odlazio s kolodvora.

Dvije osobe ozlijeđene su u sudaru autobusa na Autobusnom kolodvoru u Karlovcu. Nesreća se dogodila oko 14.30 sati kada je autobus Autotransporta Karlovac izlazeći s perona udario u autobus Promet Makarska koji je odlazio s kolodvora.

U nesreći je ozlijeđeno dvoje putnika kojima je pružena liječnička pomoć.

Komentara 2

IG
igalov49
08:41 16.11.2011.

Jedan \"izlazeći\", drugi \"odlazeći\". Izlazeći se zabio u odlazećeg. Ljudi moji, ovaj novinar troši buniku!

DE
deda58
22:26 19.11.2011.

Naši novinari stvarno znaju pisati svašta, ali ako pozorno pročitaš lijepo piše da je bus izlazeći s perona udario u onoga koji je odlazio s kolodvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije