Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinuli se u avanturu

Motornim zmajevima u dva dana preletjet će 400 kilometara

motorni zmajevi (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
15.09.2012.
u 12:13

Tijekom dva dana letjeti će na ruti Bjelovar - Daruvar - Vinkovci - Osijek - Bazije - Koprivnica - Bjelovar, a tijekom koje će im se pridružiti i ostali piloti

Članovi Zrakoplovnog kluba Bjelovar upriličili su 11. međunarodni aero relly, te su se sa sportskog aerodroma u Brezovcu sa svojim motornim zmajevima vinuli u nebo na put dug 400 kilometara.

Tijekom dva dana letjeti će na ruti Bjelovar - Daruvar - Vinkovci - Osijek - Bazije - Koprivnica - Bjelovar, a tijekom koje će im se pridružiti i ostali piloti. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta predstoji im zračna avantura, no odvažna sedmorka nije se dala zastrašiti, a svoj je povratak najavila za sutra u popodnevnim satima.

Komentara 8

TU
turbolet
14:48 15.09.2012.

oko100-130 km/h a treba im 2,5 sati jer polaze iz Bjelovara

Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
16:27 15.09.2012.

Pa prema velikom vremenskom trajanju to je nalet između točki na ruti i tako nekoliko puta dizanje i spuštanje sa zadržavanjima. Za boljeg vremena, a sada je odlično vrijeme za to, bez problema bi bio prelet do Osijeka, pregled -- tankanje i povratak naznačenom rutom. U svakom slučaju mirno i čisto nebo, palac .!

OB
-obrisani-
13:38 15.09.2012.

kojom brzimom lete ti zmajevi kaka im treba dva dana da prelete 400km?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije