Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fašnik

Mladi SDP-a u Petrinju doveli Sanadera, stigao i Sulejman

petrinjski fašnik  (1)
Foto: Antun Petračić/PIXSELL
1/5
09.02.2013.
u 15:27

Gradonačelnik predao ključeve grada i izjavio da postaje maškara. Ovo je već 17. fašnik u Petrinji

Što bi dale oporbene stranke Petrinje i njihovi vođe da su na mjestu Mačka u čizmama, kojem je u subotu u podne na 17. tradicionalnom Petrinjskom fašniku osobno gradonačelnik Željko Nenadić predao ključ grada i izjavio kako od sada i on postaje maškara. U dugačkoj promenadi maskiranih do središnjeg Trga hrvatskih branitelja najbrojniji su bili polaznici svih dijelova Dječjeg vrtića Petrinjčica. Uz cijelu kostimiranu Gradsku limenu glazbu, odrasle maškare predvodio je Sulejman Veličanstveni sa svojom miljenicom Hurem, uz Ibrahim pašu i djeve iz harema. Likove iz gledane TV sapunice uprizorili su šaljivci iz prigradskog naselja Nove Drenčine, a u istim kostimima pojavili se i u subotnjem večernjem masken balu. U drugačijem ruhu turski junak i njegova pratnja pojavili su se i na fašničkoj zabavi u selu Budičina.

Na gradskoj tržnici Forum mladih SDP Petrinje izveo je „Svečano otvorenje sportske dvorane“ s rezanjem vrpce zakrabuljenog u okomitom crno-bijelom kostimu „dr. Ive S“ i u crnom s rogovima „Ž. N.“, vezano uz gradonačelnikovo obećanje još 16. lipnja 2009. kako će Petrinja imati dvije sportske dvorane, a još ni prvoj nema temelja na vidiku.

Pojačano muvanje po gradu dobro je koristilo maskiranima i nemaskiranima iz OŠ Mate Lovraka za prodaju kolača iz domaće radinosti učenika, roditelja i učitelja, a sav prihod iz njihove četvrte humanitarne akcije namijenjen je sedmoškolcima slabijeg imovinskog stanja za maturalni izlet.

Komentara 1

KB
kbszeljko
09:09 12.02.2013.

A koliko Vi imate svojih koji su navodno u ratu i ranjeni , a cijeli proveli po birtijama , i sad se rugate drugim mladima. Pustite mlade nek se uče svemu , pa i politici , a pomozite im daa nauče poštenje u našem nepoštenom društvu punog kradljivaca koji su nam i suzu iz oka ukrali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije