Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka vožnja

Kupljeni yugo 55 "registrirao" tablicama sa smetlišta

smece (1)
Ljiljana Risek
21.03.2011.
u 15:53

Maloljetnik iz Tribunja nakon kupnje i "registracije" automobila dobio kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava

Jedan je maloljetnik iz Tribunja na neobičan način "registrirao" svoj yugo 55, automobil koji je nedavno kupio od 22-godišnjeg Vodičanina.

Kako kažu u policiji, mladi vozač, koji još nije navršio 18 godina, nakon kupnje automobila na njega je pričvrstio registracijske pločice, ali one koje je pronašao odbačene na jednom smetlištu. Sakupljajući metalni otpad, mladi Tribunjac spazio je i nečije bivše nevažeće tablice te ih je postavio na yugo 55. Kako kažu u policiji, osumnjičeni maloljetnik bit će kazneno prijavljen zbog krivotvorenja isprava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Ključne riječi

Komentara 8

ŠE
šestnapet
01:52 22.03.2011.

mali ima pravo dosta nas gule sa tablicama i prometnim dozvolama a knjizicu vozila mjenjaju kod svake prijave i odjave nisu normalni

TA
tatamlata
16:20 21.03.2011.

a na kojoj strani smetlista je nasao tablice?

BS
bobi.solo
13:03 22.03.2011.

i u čemu je problem? jel imao tablice, imao je i?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije