Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije Damir,Zlatko je

Kramarić: Žao mi Bubala, tako mlad, a tako zaboravan

damir kramarić,tomislav karamarko,tomislav ivić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
11.10.2012.
u 08:51

Da će hodati gol ulicama otvori li HDSSB ured u Bruxellesu, rekao je bivši osječki gradonačelnik dr. Zlatko Kramarić, a ne Damir kako je izjavio K. Bubalo

Doista mi je žao Bubala. Tako mlad, a tako zaboravan. Prvo se na suđenju Dragi Tadiću ničega ne sjeća, a sad je zaboravio i na svog prethodnika – reagirao je prvi čovjek osječkog HDZ-a Damir Kramarić na izjavu gradonačelnika Osijeka Krešimira Bubala na proslavi petogodišnjice rada ureda u Bruxellesu da je Damir Kramarić obećao šetati gol otvori li HDSSB ondje ured.

>>Kramarić će gol hodati Osijekom, a Glavaš će uskoro biti s nama

Da će šetati gol ulicama, podsjetio je, izjava je prof.dr. Zlatka Kramarića, najdugovječnijeg osječkog gradonačelnika i aktualnog veleposlanika Hrvatske u Makedoniji. – Stvarno se pitam što bi tek bilo s Bubalovim pamćenjem da je bio sudionik Domovinskog rata – zaključio je Kramarić.

Na izjave Damira Kramarića reagirao je Krešimir Bubalo

- Nitko nije spominjao tog gospodina koji je nitko i ništa. Pa ne bi tog koji je nitko i ništa promovirali u Bruxellesu. Ali to je njemu zgodna prilika da se on malo promovira. Dakle, on nije bio tema Bruxellesa. Svi znaju da je, da će prošetati gol, rekao bivši gradonačelnik Zlatko Kramarić - kazao je Bubalo dodajući da neće od nikoga tražiti da ispuni obećanje jer je najvažnije da su Osijek i Županija povukli novce iz fondova Europske unije.

Bubalo je poručio i da je bio sudionikom Domovisnkog rata i da to dobro zna i sam D. Kramarić. Činjenicu da ga je nazvao "pi*******" Kramarić nije htio komentirati. To je, kaže, u domeni kućnog odgoja.

>>Krešimir Bubalo: Ovo je pljačka kojoj se treba jasno usprotiviti

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:15 11.10.2012.

Bubalo je jedan od zbunjenijih osoba na političkoj pozornici

TO
toni0705
14:46 11.10.2012.

Bubalo je Kramarića nazvao picopjevcem? Dakle, jedan vrlo kulturan gradonačelnik. Strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije