Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB u Bruxellesu:

Kramarić će gol hodati Osijekom, a Glavaš će uskoro biti s nama

HDSSB, Bruxelles (1)
Foto: Tomislav Krasnec/VLM
1/4
10.10.2012.
u 19:40

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje u Bruxellesu proslavila je svoju petu godišnjicu uspješnog rada

Zlatko Kramarić (a ne Damir kako smo prvotno nenamjernom greškom napisali) će morati održati obećanje i gol se prošetati Osijekom. Tako barem proizlazi iz riječi Vladimira Šišljagića, župana osječko-baranjskog, i Krešimira Bubala, gradonačelnika Osijeka, koje su izrekli u svojim pozdravnim govorima na domjenku regionalnog predstavništva Slavonije i Baranje u Bruxellesu.

Šišljagić je podsjetio kako je "jedan osječki političar" prije više od pet godina, kad su HDSSB-ovci kroz županiju i grad krenuli u otvaranje ureda u Bruxellesu, obećao da će gol hodati Osijekom ako se to dogodi. Iako nije otkrio ime, gradonačelnik Bubalo nadovezao se na njegov govor i otkrio: to je bio Zlatko Kramarić. Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje u Bruxellesu proslavila je svoju petu godišnjicu uspješnog rada i HDSSB-ovci očito smatraju da je vrijeme da Kramarić održi obećanje.

– Govorili su da nam da je to nemoguće, ali u ovih pet godina uključili smo Osječko-baranjsku županiju u ukupno 234 projekta EU, sveukupno vrijednih 105 milijuna eura. Po povlačenju novca iz EU fondova, mi smo u samom hrvatskom vrhu – rekao je Šišljagić.

Na domjenku u Bruxellesu HDSSB-ovci nisu zaboravili spomenuti ni osnivača svoje stranke, pravomoćno osuđenog za ratni zločin koji se nalazi na odsluženju kazne u zatvoru u Zenici. 

– Hvala i Branimiru Glavašu koji nije večeras s nama, ali siguran sam da će vrlo brzo biti – rekao je gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo.

>>  Muke HDSSB-a: Borili se protiv SDP-a, a udrugu vodi član HDZ-a

Komentara 33

BE
ben12
19:59 10.10.2012.

Populistički govor gospodo ostavite za domaću scenu a ovo za EU zaboravite

KR
krle3
20:00 10.10.2012.

Povlace najvise novaca? Kako je onda Slavonija i Baranja " jad i bijeda" u odnosu na ostali dio Hrvatske?

SI
sitnalov
20:52 10.10.2012.

Koje gadne njuške. Fakat im fali glavaš da budu komplet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije