Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar na Pride

Kerum: Splićani su pokazali da Parada ponosa nije dobrodošla

'22.01.2012., Split - Zeljko Kerum obratio se novinarima nakon glasovanja na referendumu o ulasku Hrvatske u Europsku uniju i objasnio zasto je za ulazak drzave u EU.   Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
09.06.2012.
u 22:02

- Snage osiguranja bile su jake, a toliko angažiranje policije zapravo je bezrazložno trošenje novaca - napisao je Kerum u priopćenju.

- Drago mi je da je ovogodišnji Split Pride prošao bez incidenata jer su Splićani poslušali našu preporuku da ignoriraju paradu i ne dođu na Rivu - napisao je gradonačelnik Splita Željko Kerum u priopćenju kojeg je poslao medijima nakon održane Parade ponosa.

- Snage osiguranja bile su jake, a toliko angažiranje policije zapravo je bezrazložno trošenje novaca. Gotovo cijeli dan jedan veliki dio grada bio je blokiran, komunikacija središtem Splita bila je otežana, ljudi nisu mogli komodno šetati. Splićani su svojim ignoriranjem parade pokazali što misle o njoj, da ih ne zanima, da je ne žele u svom gradu i da nije dobrodošla u Split - zaključio je Kerum.

Ključne riječi

Komentara 312

OB
-obrisani-
08:29 10.06.2012.

HostijaIstine - vidiš mi tebe ne mrzimo već žalimo kao svaku drugu bolesnu osobu

OB
-obrisani-
08:48 10.06.2012.

voznice "kanalizacijski otvor" dobra brateee...,-)))))

Avatar maskmaker
maskmaker
07:03 10.06.2012.

Nemoj me j, da taj lik zna išta zaključiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije