Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Kerum

Kerum: Neka HSLS i HSS u Splitu ugase stranku, što će im prostor

'pixsell-18.03.2010.-Split, Hrvatska - Gradonacelnik Zeljko Kerum u Banovini primio danskog veleposlanika Bo Erick Weber Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
18.03.2010.
u 23:25

Kerum je potvrdio da će u Splitu ukinuti povlašteni najam poslovnih prostora političkim strankama

SPLIT – Štednja naših građana veća je od vanjskoga duga. Mi smo bogata zemlja. U problemima smo jer ljudi bez znanja i iskustva vode najveće državne firme. Ne prihvaćam da nas netko sažaljeva – rekao je splitski gradonačelnik Željko Kerum veleposlaniku Kraljevine Danske Bou Ericu Weberu. Naime, sreo je slovenske novinare koji su u Splitu zbog sindikalnog prosvjeda i vidio je da im je krivo što je prosvjed otkazan.

– Građani su u neimaštini, a politika traži krivca među poslodavcima i koristi medije. Prije izbora dat će nalog za 20-30 afera, da se netko progoni – izjavio je Kerum. Potvrdio je da će u Splitu ukinuti povlašteni najam poslovnih prostora političkim strankama. Za HSLS i HSS, smještene u najboljim prostorima, a bez predstavnika u vlasti, rekao je neka ugase stranku jer im prostor i ne treba.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:41 19.03.2010.

Bravo Kerum !!...a o \"Giornalistima\",..necémo-danas....-:))

BR
brle
06:32 19.03.2010.

nisam ljubitelj ovakvog lika.....ali ovom je covjeku ovo najbolja izjava ikada!!! ...apsolutno treba ugasiti sve politicke stranke, to je bolesno tkivo svakog danasnjeg drustva. generiraju sve najvece lopovluke svijeta i proizvode birokrate koji zive na ledjima naroda koji ih placaju za nista. pogledajte samo nase parlamentarce...pogledajte koliko ih ima u EU kancelarijama i kolike milijarde pocicaju samo u svojim placama, a gdje su kojekakvi postoci, predavanja....leglo su svjetske korupcije. redom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije