Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put u ministarstvo

Jastrebarsko: Zmajlović napustio gradonačelničku funkciju

jastrabarsko
Grad Jastrebarsko
14.06.2012.
u 11:14

Nakon što ga je Sabor potvrdio za novog ministra zaštite okoliša, dosadašnji gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović predao je upravljanje gradom svom nasljedniku

Nakon što ga je Sabor potvrdio za novog ministra zaštite okoliša,  dosadašnji gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović službeno je predao vođenje grada u ruke svojem dugogodišnjem suradniku, zamjeniku Zvonimiru Novoselu.

Zmajlović je od 2009. godine obnašao funkciju gradonačelnika Jastrebarskog, a preuzimajući ministarsku dužnost, nema pravo ostati na ostalim funkcijama. Izbor je pao na njegova najbližeg suradnika, dosadašnjeg zamjenika Zvonimira Novosela, poručuju iz uprave Jastrebarskog.

– Mihael Zmajlović moj je dugogodišnji ne samo suradnik nego i prijatelj, i ponosan sam što je Vlada RH prepoznala njegov rad. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati sve ove godine, a iako mi je žao što odlazi, uvjeren sam da će s jednakim žarom voditi ministarstvo, kao što je bilo slučaj i s gradom. Jaski garantiramo kontinuitet i nastavak rada na svim važnim projektima na kojima smo radili posljednje tri godine – najavio je nasljednik na gradonačelničkoj funkciji Zvonimir Novosel.

Dojučerašnji prvi čovjek Jastrebarskog, a sada Ministarstva zaštite okoliša ocijenio je kako nema nikakvih bojazni za daljnje uspješno vođenje Jastrebarskog.

– Zvonko je uz mene od početka, ima stručnost, potrebno znanje i iskustvo te bolje nego itko može preuzeti vođenje grada u kojem je više od deset godina – izjavio je novi ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

Komentara 4

DO
doktorica
11:37 14.06.2012.

a zašto ne izaberu nekoga iz realnog sektora?!

BU
Bugrer
11:50 14.06.2012.

Iz istog razloga iz koga nisu izabrali tebe: 1. jer nisu izbori, 2. jer se nisi kandidirala.

DM
David Mihalic
15:01 16.06.2012.

" več sa 23 godine. odmah po završetku fakulteta postao direkor komunalnog poduzeća u jastrebarskom " ... naravno posao dobio preko burze ili čitajući vijesnik naletio na oglas - izrezao ga - prijavio se na natječaj i gle čuda -- slučajno odabran, za nepovjerovat !!! naravno da nebi tko pomislio - "tata nema nikakve veze" sa tim !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije