Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi rekord

Istarske ceste dva montažna rotora naplatile gotovo milijun kuna

kružni tok, rotor
Boris Jurić
21.10.2011.
u 20:16

Plastični kružni tokovi bit će izgrađeni na dva mjesta na pulskoj obilaznici, a oba natječaja dobila je ista tvrtka.

Gotovo milijun kuna izdvojit će se iz državnog proračuna za izgradnju dva montažna kružna toka na pulskoj obilaznici, prenosi iPress.

Natječaj je provela Županijska uprava za ceste na temelju sporazuma s MUP-om kako bi se sanirale opasne prometne točke, a posao za oba rotora dobile su Istarske ceste d.o.o. Dva plastična rotora bit će izgrađena na križanju Ulice Prekomorskih brigada s odvojcima za Pješčanu uvalu i Marinu Veruda.

Cijene su stvarno astronomske, pa će tako rotor na križanju prema Pješčanoj uvali koštati 498.695,05 kn, a onaj prema marini 499.142,98 kn. Time je srušen rekord u kategoriji najskupljeg kružnog toka - dosad je to bio rotor kraj Mlina u Puli, koji je stajao 467 tisuća kuna, a troškovnik nikad nije predočen javnosti.

Komentara 32

KV
kvatrić
21:22 21.10.2011.

Naravno, ne daj Bože da su za ovo odgovorni Jakovčić i Kajin. Vjerojatno su i za ovo krivi Tuđman i Šušak.

DU
Deleted user
21:32 21.10.2011.

što tu toliko košta? fina papica u kukuriku restaču u kastvu :-)

WA
WalterL
05:05 22.10.2011.

Nisam imao pojma da je i u puli na vlasti kradeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije