Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agresivna Imoćanka

Ispljuskala osmogodišnjaka jer je bacao snijeg na njen Mercedes

'bih - 08.01.2011., Blidinje - Park prirode Blidinje. Unatoc praznicima skijaliste biljezi slab posjet zbog nedostatka snijega. Photo: Tomislav Milicevic/Vecernji list'
'Tomislav Milicevic/Vecernji list'
23.01.2012.
u 10:57

Jasminku K. iziritiralo je što su se djeca, koja su jedva dočekala snijeg, igrala te su grude bacala i po njezinu Mercedesu. Dohvatila je osmogodišnjaka i dobro ga ispljuskala.

Neobično je jučer oko 12.30 u Imotskom reagirala očito vrlo agresivna 22-godišnja Jasminka K. koju je iziritiralo što su se djeca, koja su jedva dočekala snijeg, igrala te su grude bacala i po njezinu Mercedesu. Dohvatila je osmogodišnjaka i dobro ga ispljuskala.

U bolnici je utvrđeno da je lakše ozlijeđen i ogreben po vratu i licu. Žestokoj Imoćanki slijedi kaznena prijava zbog nanošenja tjelesnih ozljeda djetetu.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar commentator
commentator
18:46 23.01.2012.

Mislim da je gospođa Jasmina K. ovdje oštečena i da ima pravo na nadoknadu.

XN
xnet0822
12:58 23.01.2012.

Ja bi nju ispljuskao da sam na vašem mjestu ...

PO
poly
16:04 23.01.2012.

Svi vi koji tako komentirate dovezite svoj automobil pa neka se djeca grudvaju, a mogu cak i debelim ledenicama da saraju, pa da vidim dali bi vi mirno stajali i gledali, gospodji svaka cast, i ja bi isto postupila, djeca su neodgojena derista, koja unistavaju tudju imovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije