Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Igraonica za djecu s poteškoćama u razvoju

stara kirurgija
Marko Jurinec/PIXSELL
16.10.2011.
u 10:25

Igraonica je namijenjena djeci koja boluju od cerebralne paralize, mentalne retardacije, Downovog i Westovog sindroma ili miješanih poremećaja

Udruga "Uz tebe sam“ svaki ponedjeljak od 17 do 18,30 sati organizira igraonicu za djecu s poteškoćama u razvoju u podrumu stare kirurgije Opće bolnice Varaždin pa pozivaju roditelje da dovedu svoju djecu kako bi kroz učila i izgrađivala pozitivne stavove prema svijetu oko sebe.
 
Kroz ovakve igraonice djeca razvijaju svoje motoričke i govorne vještine, uče se brizi za druge i suradnji, unapređuju socijalizaciju i zabavljaju se, a roditeljima se stručnim radom nastoji pomoći u brizi za djecu s posebnim potrebama, kako kroz individualni rad, tako i kroz različite stručne radionice.
 
Igraonica je namijenjena djeci koja boluju od cerebralne paralize, mentalne retardacije, Downovog i Westovog sindroma ili miješanih poremećaja.
 
Programi rada s djecom organiziraju se grupno i traju po 90 minuta, a u njima mogu sudjelovati djeca od jedne do 10 godina.  Za više informacija zainteresirani se mogu javiti Marini Kereša  na broj mobitela 098 961 44 66.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije