Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

Habuš: Možemo računati na pobjedu u drugom krugu

\'18.11.2010. Ulica Petra Kresimira IV., Varazdin, Konferencija za novinare HNS-a,  Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
18.10.2011.
u 10:36

Horvat je skupljao potpise u gradskim službama i poduzećima, što se može smatrati i mobingom, kazala je Natalija Martinčević

– Odaziv Varaždinaca na izbore za gradonačelnika bio je iznenađujuće slab. Dužnost je novog gradonačelnika da svojim ponašanjem vrati građanima povjerenje u politiku. Rezultat koji smo ostvarili daje nam nadu da možemo računati na pobjedu u drugom krugu  - rekao je danas novinarima kandidat Kukuriku koalicije za varaždinskog gradonačelnika Goran Habuš. Osvrćući se na izjave svog nezavisnog protukandidata Zlatka Horvata, da su vodili prljavu kampanju, Habuš je kazao da su je temeljili na činjenicama, a, "ako se netko u tome pronalazi, to je njegov problem".

– U gradu gotovo da i nema tvrtke u kojoj nema neke istrage – rekao je Habuš.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Natalija Martinčević dodala je da dosad nisu komentirali Horvatovu kampanju, no da je Horvat skupljao potpise u gradskim službama i poduzećima, što se može smatrati i mobbingom, a i proslava Dana oslobođenja Varaždina pretvorena je i veliki Horvatov predizborni skup. Drugi kandidat za zamjenika Vjeran Radelić kazao je da je došlo vrijeme za transparentno upravljanje gradom.

Komentara 2

VE
velikazmija
11:14 18.10.2011.

jučer euforija danas stvarnost -- to je to -- ali u drugom krugu veći odaziv birača ----realnost da nitko ne nudi ništa što nije viđeno pogotovo ovi što drmaju od 41 -god-

TO
tom
11:29 18.10.2011.

ja mislio kad sam slušao čačića i milanovića kako se pjene na predizbornim skupovima da je kukuriku koalicija moćni stroj koji će pomesti slabašnu konkurenciju hametice u prvom krugu! a kad on - ćorak! u*rali su se do daske. drugi krug je čista lutrija. teško da će varaždinci po*ušiti tako bezličnog kandidata bez osobnosti i karaktera kakav je taj habuš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije