Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Habuš dao ostavku na mjesto predsjednika varaždinskog HNS-a

\'03.11.2011., Gradska vijecnica, Varazdin - Novoizabrani gradonacelnik Grada Varazdina Goran Habus. Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
03.02.2012.
u 10:20

Ostavke su podnijeli i Habuševa zamjenica Natalija Martinčević te komunalni pročelnik Vlado Vlašić

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš podnio je ostavku na mjesto predsjednika varaždinskog HNS-a. Ostavke su podnijeli i njegova zamjenica Natalija Martinčević te komunalni pročelnik Vlado Vlašić, koji su u stranci obnašali potpredsjedničke dužnosti. Kako doznajemo u stranci, njih troje odlučilo se dati ostavku jer se žele posvetiti samo radu u Gradu, a vođenje stranke zahtijeva puni angažman. Predsjedništvo varaždinskog HNS-a za v.d. predsjednika postavilo je Josipa Drevena, koji će stranku voditi do izborne skupštine u ožujku.

Komentara 3

NE
neverane
10:47 03.02.2012.

Hi,hi,hi,koje nakaradno objašnjenje za ostavku,u najmanju ruku kao da imaju 30 postotno biračko tijelo,a ne realnih 2% koje imaju na izborima.Niti toliko jer su krpelji SDP-u.A taj skromni varaždinski ogrančić se može voditi lijevom rukom uz još tri dnevna posla.

FA
Fantom47
10:55 03.02.2012.

Gdje god se HNS ogoli ispadaju ljudi koji su u sukobu s moralom, ali i zakonom. Tražili su smjene HDZ-a, da bi bili isti u različitoj varijanti istog posla.Osiromašiti vlastite građane.

VI
vilica
13:58 03.02.2012.

Jel to onaj kaj je vozio pijan s 2,5 promila? Pa što nije dao ostavku na mjesto gradonačelnika, a osta vodit gradski ogranak HNSa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije