Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Friščić

Friščić: Treba ih pošpotati za učlanjenje 12-godišnjakinje u HSS

HSS KARLOVAC (1)
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
09.11.2011.
u 14:16

Tijekom predstavljanja izbornog programa stranke u chatu uživo predsjednik HSS-a komentirao je i nedavno učlanjenje djeteta.

Izborni program za skore parlamentarne izbore u Karlovcu predstavili su predsjednik HSS-a Josip Friščić, potpredsjednik stranke Božidar Pankretić te glavni tajnik Nenad Matić.

S biračima su odlučili komunicirati u chatu uživo na internetskim stranicama HSS-a. Tijekom virtualnog razgovora sa biračima Friščić se osvrnuo na koaliciju HDZ-a i Keruma u Dalmaciji.

– Mi smo stranka koja se nema namjeru nikome nuditi, a, uostalom, prvi smo još u prosincu odlučili na izbore krenuti sami i biračima podnijeti račun za ono što smo odradili tijekom ovog mandata. Moram vas podsjetiti da smo nekoliko dana potrošili u pregovorima u kojima smo raspravljali jesu li Hrvatskoj potrebna ministarstva turizma i regionalnog razvoja, kao što smo zahtijevali. Danas svi vide da bi bez osam milijardi, koliko je donio turizam, i tisuća projekata realiziranih preko Ministarstva regionalnog razvoja danas sve bilo drugačije, da ne kažem puno teže – odgovorio je Friščić.

Na pitanje je li tvrdnja Jadranke Kosor da će koalirati sa svima koji misle hrvatski zapravo poruka da HSS nije u toj grupi stranaka, Friščić je odgovorio: – Stranka koja ima tradiciju od 107 godina i toliko toga iza sebe, svoje hrvatstvo ne mora nikome dokazivati.

Friščić se osvrnuo se i na učlanjivanje u stranku 12-godišnje djevojčice. –  Nije riječ o protuzakonitom postupku, no on svakako nije statutaran i takva pristupnica ne može proći. Mislim da ljude koji su to uradili ne treba kažnjavati, ali ih treba malo ''pošpotati'' jer cijeli proces dobiva druge konotacije.

– Ono što je sigurno, mi ne trebamo takve slučajeve da bismo dobili veći broj članova. Sa 32.000 broj članova porastao je na više od 52.000, a i dalje učlanjujemo nove ljude među kojima je puno mladih i visokoobrazovanih – zaključio je Friščić.

Komentara 7

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
15:26 09.11.2011.

Komad govedine ! Možemo se samo smijati kad vidimo Friščića i njegova tri člana HSS-a ! Skupa s maloljetnicima !

KO
konoplja
15:26 09.11.2011.

Tako i HDZ ima 220 000 članova,među kojima su novorođena dijeca,nerođena dijeca,mrtvi.......nešto sitno ima i punoljetnih!

SO
Somelier
15:24 09.11.2011.

E moj gospon Friščić da je pameti uz tih 107 godina služenja hrvatstvu, napravio bi sa Kerumom i Bandićem jednu Građansku - Seljačku inicijativu i svi bi bili u Saboru a sada je pitanje tko će. Kerum sa HDZ-om sigurno. Mogli ste biti jaki i svi zajedno tamo sjediti. Problem je u tome što ste betežniki i svi mislite da ste vi baš rođeni za premijera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije