Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stečaj

Bez posla ostaje 45 radnika imotske Vodoprivrede

prosvjed, matijašević, vodoprivreda, trimot, vinjani donji (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
01.06.2012.
u 17:30

Vodoprivreda koja je u vlasništvu Županije odnedavno je u stečaju, a prvo stečajno ročište održat će se 10. srpnja

Stečajni upravitelj imotske Vodoprivrede Ivan Šteko u skladu je s propisima počeo dijeliti radne knjižice za 45 radnika te tvrtke, pišu 24 sata.

Vodoprivreda, koja je u vlasništvu Županije, odnedavno je u stečaju, a prvo stečajno ročište održat će se 10. srpnja nakon čega bi trebalo biti poznato hoće li tvrtka ići u stečaj s predustrojem.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Drveni Jo
Drveni Jo
18:04 01.06.2012.

To je tragedija najhrvatskijeg grada u našoj domovini, jedini uposleni još rade u gradskoj upravi, a poslijepodne u Veneziji, sve kod istog poslodavca, kojega će se Karamarko rješiti! Imoćani, držite se!

VI
Vito
06:21 02.06.2012.

Bez posla ostaje 45 radnika imotske Vodoprivrede Da vidimo Jesu li obranili od poplave imotsku krajinu prošle godine? Ne sjećam se da jesu... Jesu li napravili novi nasip? Ne sjećam se... Gle čuda, ništa zašto su odgovorni nisu napravili ilili ili popravili i sad se čude kako su ostali bez posla... Nek se samo čude, takvih "radnika" ima, kako LInić govori, najmanje 20.000 po kancelarijama... Do sad su dobivali plaću i mi smo im plaćali sve doprinose kako bi bili sigurni u mirovini, aoni nisu u stanju napraviti ono zašto su bili plaćeni tih svih, najmanje 22, godina - kvalitetnu obranu od poplave na području na kojem su navodno radili....

LI
libero
07:51 02.06.2012.

Rvatine mogli su leć ispod smokve i čekat da im smokva padne u usta.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije