Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgredi, pa isprika

Bad Blue Boysi se ružama ispričali zaposlenicama Dinama

bbb
06.11.2011.
u 08:04

Slanjem buketa ruža nakon prozivki iz NK Dinama zbog huliganskog ponašanja navijači su poručili da su željeli ublažiti "pretrpljeni" strah i omogućiti lakše obavljanje svakodnevnih poslova zaposlenicama kluba.

Istinski navijači Dinama oduvijek su bili džentlmeni, stoga mi, Bad Blue Boysi u ime svih navijača Dinama koji su mirno prosvjedovali ispod zapadne tribine stadiona Maksimir nakon gradskog derbija s NK Zagrebom, uz pomoć ruža šaljemo veliku ispriku svim zaposlenicama GNK Dinamo, koje su se sporne večeri osjećale ugroženo, objavili su danas u znak isprike na Maksimiru uz potpisane čestitke navijača koji su na taj način željeli ublažiti posljedice nedavnih nemilih događanja oko Dinama.

Podsjećamo da je sve počelo okupljanjem stotinjak  pripadnika Bad Blue Boysa nakon susreta protiv Zagreba ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona. Oni su skandirati protiv Zdravka Mamića. Kad su došli pod zapad, okružili su ih pripadnici specijalne policije, a nakon što su poručili Mamiću sve što ih "žulja", najžešći Dinamovi navijači mirno su se razišli.

Nakon toga uslijedilo je obraćanje javnosti u kojemu je dvjestotinjak zaposlenika Dinama zatražilo od nadležnih institucija da okončaju s nasilnim ponašanjem navijača Dinama.

– Po tko zna koji put Dinamo se nalazi u poziciji taoca skupine destruktivaca koji se, uistinu nikome nije jasno zašto, nazivaju navijačima Dinama. Kako bi se zaposlenici bilo koje tvrtke osjećali da im pred urede dolazi skupina huligana i divljački ih vrijeđa i onemogućava im rad? Kako bi se osjećali da ih se kontinuirano psuje, vrijeđa i viče: "Ubit ćemo vas, zaklat ćemo vas"? – zapitalo se u obraćanju javnosti, koje je jutros osvanulo na internetskim stranicama Dinama, dvjestotinjak zaposlenika maksimirskog kluba.

Okupljanje Dinamovih navijača i njihovo ponašanje tada su nazvali još jednim metkom u sve igrače Dinama koji već šest godina osvajaju naslov prvaka, promoviraju Zagreb i Hrvatsku u europskim natjecanjima, pa ove godine i u najelitnijem – Ligi prvaka. 

Slanjem buketa ruža nakon prozivki iz NK Dinama zbog huliganskog ponašanja navijači su poručili da su željeli ublažiti "pretrpljeni" strah i omogućiti lakše obavljanje svakodnevnih poslova zaposlenicama kluba.

Ključne riječi

Komentara 60

SR
s☺r@n
08:37 06.11.2011.

Dobro im pogledajte face tu na gornjoj fotki pa sami zaključite jeli to veselje oli slavlje ili nešto drugo sa tri broja, hehe.

MK
metar kvadratni
09:00 06.11.2011.

A sto se sad te ****** u Dinamu zale? Ljetos su obmanuli naivnu sirotinju s Ligom prvaka pa su ljudi istresli zadnje kune za ulaznice, a zauzvrat gledaju kilavi Dinamo kojem se smije cijela Europa.

Avatar 456852
456852
12:57 06.11.2011.

Punite kaznionice, sta se ceka ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije