Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi redizajn

Pogledajte video vodič kroz portal: Što su 'Vruće vijesti', Megafoto...

vecernji
Foto: VL
1/2
06.11.2013.
u 12:23

Uz klasičan pregled vijesti, na naslovnici su istaknute i 'Vruće vijesti' koje su izazvale posebnu zainteresiranost čitatelja.

Povodom redizajna za sve posjetitelje pripremili smo video s pregledom novih funkcionalnosti kako bi vam surfanje novim portalom bilo što lakše.

Nove funkcionalnosti su:

Mega foto vijesti su prema izboru urednika u atraktivnom formatu s naglaskom na fotografiji.

Pregled dana jednostavan je, brz i vizualno atraktivan pregled vijesti prema vremenu objave.

Uz klasičan pregled vijesti, na naslovnici su istaknute vruće vijesti koje su rezultat najveće aktivnosti korisnika na portalu.

Najbogatija arhiva u Hrvatskoj donosi pregled svih članaka objavljenih of 2001. godine.

Servisne informacije iz cijele Hrvatske novost su na portalu.

 

Multimedija je u potpunosti nov i interaktivan prikaz foto i video sadržaja, a nalazi se u svakoj rubrici te na naslovnici portala.

VL + jedan je od glavnih noviteta koji korisnicima donosi inovativanu prezentaciju atraktivnog i jedinstvenog sadržaja.

VL biografije dodatak su uredničkom sadržaju te predstavljaju online enciklopediju Hrvata koji su obilježili noviju nacionalnu povijest.

VL inicijative inovativna je platforma koja korisnicima omogućuje dodavanje fotografija i videa s mjesta događaja, komentiranje uživo i interakciju na društvenim mrežama te na taj način sudjeluju u kreiranju, razvoju i zaključku teme.

Dodatna vrijednost za korisnike je mogućnost aktivnog sudjelovanja u kreiranju sadržaja na forumu. Putem svog profila, korisnici mogu pratiti aktivnost ostalih članova, objavljivati komentare, uploadati i dijeliti sadržaj. Geolokacije u članku čitateljima omogućuju pretraživanje događaja prema lokacijama i vezanim temama.

Responsiv dizajn omogućuje da u svakom trenutku pregledate aktualne i relevantne vijesti Večernjeg lista na bilo kojem uređaju – računalu, tabletu ili mobitelu. Otkrijte novi vecernji.hr i javite nam dojmove na redizajn@vecernji.hr

Komentara 15

Avatar abakus
abakus
15:21 01.11.2013.

Portal izgleda dobro, vrlo pregledno, dobro je što je uvedena mogućnost slanja poruke drugom komentatoru. Nije dobro što je komentiranje onemogućeno između 21 sat navečer i 9 sati ujutro - mnogi komentatori komentiraju rano ujutro, prije dnevnih obevza ili kasno navečer, nakon što ih sve završe. Također sam uočio pogreške u svezi premium članaka - ne mogu se kupiti i ne mogu ući na članke koje već imam kupljene u svojoj arhivi, a ti članci kao da uopće nisu komentirani tj. komentari su nestali. U arhivi svojih komentara pak uočio sam da nedostaju svi komentari koje sam napisao nakon ožujka ove godine, što znači jedan poveći broj njih za koje bih rado da su mi u arhivi. Sve u svemu: sam portal izgleda dobro, posao je na tom planu odmučno odrađen, ali šteka u dijelu koji se odnosi na korisnike koje ste očigledno zapostavili. A to vam nije na čast, jer od svojih čitatelja i komentatora živite. Lijep pozdrav!

TM
tony_montana
14:42 01.11.2013.

Boring....

MO
moskito
15:23 01.11.2013.

trebati ce jos puno vremena da to bude kako treba. Sve je zbrkano i treba puno vise vremena za trazenje. Kao da je Linic to radio. Nikako u Hrvatskoj da shvate da se malim koracima moze puno dalje otici nego sa skokovima pa u grabu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije