Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fanovi je obožavaju

Pilotkinja Ryanaira postala hit nakon što je podijelila svijetu svoj uzbudljivi život

pilotkinja
Foto: Instagram
23.04.2017.
u 16:35

Svojim objavama na Instagramu mlada pilotkinja stekla je brojne fanove koji uživaju u njezinim novim 'pustolovinama'

Michelle Gooris (25), iz Amsterdama prije četiri godine postala je pilotkinja. Prošla je dvije godine obuke, a njezin je život sve, samo ne dosada. Na svojem Instagramu stekla je brojne fanove jer objavljuje svoje postove s mjesta gdje je putovala ali i prenosi svoja iskustva koja prolazi kao pilotkinja  Ryanaira.

"Krenula sam maštati o tome kada sam imala 16 godina, u vrijeme dok su moji prijatelji počeli razmišljati o fakultetima i o tome što će raditi u životu", rekao je Gooris u jednom od desetaka YouTube videa koje je objavila. Upisala je prvo medicinsku školu u Amsterdamu, ali nije kaže uživala u sveučilišnom životu.

Otkriva da ju je upravo njezin djed nadahnuo da razmišlja o zrakoplovstvu. Jedan dan ju je pitao: - Zašto ne postaneš pilot? -. Njezino zanimanje za matematiku i znanost značilo je da je već bila u dobroj poziciji da se krene školovati za pilota. Počela je istraživati ​​zrakoplovne škole. "Svaki put kada sam posjetila neku drugu školu postajala sam sve više motiviranija da budem pilotkinja", ispričala je ova 25-godišnjakinja. No, kaže da je trebalo puno rada i strpljenja da postane pilot. Počela je obuku na CAE Aviation Academy u Oxfordu kad je imala samo 19 godina. Dvije godine kasnije, dobila je pilotsku licencu.

Njezin prvi let trajao je nešto više od pola sata, Boeingom B737 iz Barcelone prema Ibizi. Od tada je letjela po cijelom svijetu raznim kompanijama. Sada radi u Ryanairu.

Postala je vrlo popularna kada je procurio video njezinog prvog leta, a gledalo ga je gotovo 2 milijuna ljudi. Redovno je nastavila prenositi svoje nadahnjujuće snimke, a na Instagramu sada ima gotovo 20.000 sljedbenika. "Ljudi kada gledaju moj Instagram misle da se cijelo vrijeme odmaram", rekla je za Mirror, no to zapravo nije istina jer je ovaj posao vrlo zahtjevan.

Svojim sljedbenicima i dalje prenosi iskustva koja stječe kao pilotkinja, piše što sve prolazi u svom poslu, stroge kontrole, pravila tijekom dolaska i odlaska...i sve one stvari koje piloti svakodnevno prolaze na svojim putovanjima, piše Metro

> > Ovo su najseksi stjuardese na svijetu

> > Prave junakinje: na 12,800 metara visine trudnicu su porodile stjuardese

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Bambaulo
17:08 24.04.2017.

Cura je avion! :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije