Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski zaplet

Prave junakinje: na 12,800 metara visine trudnicu su porodile stjuardese

Turkish Airlines
Foto: Turkish Airlines
1/3
09.04.2017.
u 16:13

Nafi Diaby osjetila je snažnu bol i ubrzo shvatila da je riječ o trudovima. U pomoć su joj priskočile stjuardese i ubrzo se rodila malena Kadija

Na letu Conakry-Ouagadougou - Istanbul u zrakoplovu Turkish Airlinesa ubrzo nakon što je avion uzletio posada je obaviještena da je jedna putnica dobila trudove.

Trudnica Nafi Diaby osjetila je snažnu bol i ubrzo je shvatila da je riječ o trudovima. Stjuardese nisu paničarile i sabrano su joj priskočile u pomoć i nakon kratkog vremena na 12,800 metara visine, porodile su Nafi koja je bila u 28. tjednu trudnoće.

Nakon slijetanja u Ouagadougou, glavni grad Burkine Faso,  Nafi i njena kći prebačene su u bolnicu, a iz Turkish Airlinesa javljaju kako su mama i beba dobro te da je malena dobila ime Kadija. 

>>Stjuardesa otkrila: Evo kada biste trebali otići u toalet u zrakoplovu

>>Kako je tajna poruka stjuardese spasila djevojčicu od krijumčara ljudi: 'Izgledala je kao da je prošla kroz pakao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije