Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.11.2015. u 11:10

Radikalni prijedlog da zagrebačkim tramvajima patroliraju naoružani ZET-ovci već je odbacio gradonačelnik Bandić, ali moćni sindikat ne odustaje tek tako od svojih prijedloga pa će ga proslijediti upravi

Ante Jelić, predsjednik Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a, predstavio je ovaj vikend prijedlog da zbog čestih napada na kontrolore ubuduće uz djelatnike ZET-a ide netko od zaštitara, a naknadno, sukladno zakonu, da i oni polože ispit za zaštitara i dobiju zaštitarske ovlasti.

Drugim riječima, sindikalac Jelić predlaže da se kontrolorima dopusti nošenje oružja. Radikalni prijedlog da zagrebačkim tramvajima patroliraju naoružani ZET-ovci već je odbacio gradonačelnik Bandić, ali moćni sindikat ne odustaje tek tako od svojih prijedloga pa će ga proslijediti upravi. Isti taj Jelićev Sindikat vozača i prometnih radnika ZET-a već je ljetos s upravom dogovorio da prednost pri zapošljavanju u ZET-u imaju djeca ili supružnici njihovih radnika. Ako su uspjeli legalizirati nepotizam, zašto ne bi isposlovali i pravo da među putnicima paradiraju s pištoljem o pojasu. Jedino još nije definirano hoće li članovi obitelji radnika ZET-a imati prioritet i pri angažiranju zaštitara pa da Zagreb dobije jednu veliku, moćnu i dobro naoružanu obitelj.

Vrijeme Smogovaca je odavno prošlo. Dolazi li vrijeme zetovaca?

>> Kontrolori traže da ih prate zaštitari ili da sami nose oružje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije