Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pronađite idealan fotoaparat za sve ljetne trenutke već za povoljnih 559,99 kn

Fotoaparati na Mondu
Foto: Mondo
1/4
PR
Autor
PR članak
09.07.2014.
u 12:48

Pronađite idealan fotoaparat na Mondu i zauvijek zapamtite najljepše životne trenutke. Canon, Nikon, Panasonic, Sony i ostale fotoaparate naručite već za 559,99 kn.

Zadržite zauvijek svoja sjećanja na ljeto, putovanja, pozitivne trenutke i odaberite jednostavan i visokokvalitetan fotoaparat koji će uvijek biti uz vas. Uz najpovoljnije cijene Mondo vam nudi mogućnost plaćanja do 12 rata bez naknada i kamata American Express i Diners karticama.

Pronađite fotoaparat izdržljiv za svaki životni stil, opremljen alatima i opcijama koji će unaprijediti vaš aktivni život. Iz ponude izdvajamo tri fotoaparata koji svojom kvalitetom i cijenama sa sigurnošću mogu zadovoljiti i one najzahtjevnije kreativce.

Nikon Coolpix S2700 Purple - Svjež, mladenački i jednostavan

Tanki fotoaparat od 16 megapiksela kao stvoren je za vašu ruku. S uživanjem ćete posvuda sa sobom nositi ovaj izvanredno živopisan i elegantan fotoaparat. Objektiv NIKKOR sa 6x optičkim zumom jamči jasne fotografije i oštre HD videozapise. Pametne automatske funkcije omogućuju postizanje savršenih rezultata u svakoj situaciji, a zabavni filtri omogućuju uljepšavanje fotografija na licu mjesta. Uz ovaj fotoaparat atraktivne ljubičaste boje, dobivate torbicu i 4GB karticu. Cijena je 599,99 kn.

Canon Powershot A2600 - Tanak i živopisan!

Istražite nove kreativne mogućnosti uz širokokutni objektiv od 28 mm sa zumiranjem do 5x, zoom plus 10X, i digitalnom stabilizacijom slike. Od sada još jednostavnije snimite najbolje trenutke u vrhunskom stilu kamo god krenete zahvaljujući tankom, životopisnom modelu PowerShot A2600 sa 16 megapiksela. Cijena je 749,00 kn.

Sony DSC-W830 - Za uspješnu snimku, svaki put

Snimanje fotografija i HD videoisječaka prepunih detalja nikada nije bilo jednostavnije. Uz dizajn dovoljno kompaktan da se može smjestiti u džep, W830 prepun je značajki, uključujući senzor od 20,1 MP, objektiv ZEISS s optičkim zumiranjem od 8x, brzim automatskim fokusiranjem i stabilizacijom slike Optical SteadyShot. Sve to daje jasne rezultate finih detalja, čak i kad snimate brzu akciju. Cijena je 989,99 kn.

Posjetite Mondo i iz super ponude izaberite najbolji fotoaparat za sebe.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?