Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladež HDZ-a V. Gorice

Za Kitarović snimili spot kao Obamin - "Yes, we can"

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
07.01.2015.
u 18:50

Spot je nastao kompilacijom njezinih predizbornih nastupa i kadrova koje je mladež HDZ-a snimala u V. Gorici.

Članovi mladeži HDZ-a iz Velike Gorice snimili su izborni spot Kolinde Grabar-Kitarović po uzoru na poznati Obamin spot "Yes, we can".

Taj videouradak objavljen je na YouTubeu pod nazivom "Bit ću vaša predsjednica", a kao i u Obaminu spotu, isprepleću se govori Grabar-Kitarović s uglazbljenom podlogom kojoj je refren "za bolju Hrvatsku". Spot je nastao kompilacijom njezinih predizbornih nastupa i kadrova koje je mladež HDZ-a snimala u V. Gorici.

>> Josipović je u kampanji potrošio 5,8 milijuna kuna, Grabar Kitarović 3,95 

>> Kolinda Grabar Kitarović: Zdravko Mamić je imao pravo dati donaciju

Komentara 34

Avatar mili99
mili99
21:10 07.01.2015.

Ekskluzivno!! Josipović upravo nazvao Sinčića. Želi da ga Sinčić brani od deložacije s Pantovčaka!

Avatar abakus
abakus
20:20 07.01.2015.

Izvrstan spot! Ali vidim da Josipovićeve hakerske snage rade svoj posao, jer su skoro svi linkovi na taj spot blokirani virusima. Skoro svi. ;) Treba pogledati taj spot, pozitivan je i poziva na zajedništvo i zajednički rad na izlasku iz krize. Kakva je to razlika u odnosu na poruke Ive Josipovića o krvi i mržnji te ustaškim gujama...

Avatar johny21
johny21
21:41 07.01.2015.

lijepo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije