Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje

Ovdje pogledajte cijeli tijek prve debate svih kandidata

debata
Foto: RTL
1/12
21.12.2014.
u 21:00

Bilo je to prvo sučeljavanje u kojem je sudjelovalo svih četvero kandidata.

Predsjednički kandidati Ivo Josipović, Ivan Vilibor Sinčić, Kolinda Grabar-Kitarović i Milan Kujundžić sučelili su se večeras u RTL Debati na RTL televiziji. Bilo je to prvo sučeljavanje u kojem je sudjelovalo svih četvero kandidata. 

U nastavku možete pročitati njihove završne riječi koje su izrekli na kraju sučeljavanja.

Kujundžić: Dragi narode, vi odlučujete. Vi ćete birati novu Hrvatsku, slobodnoga predsjednika koji od prvog dana reagira na sve što ne valja. Vi ćete odlučiti hoćete li investicijske projekte, hoćete li djecu ostaviti u Hrvatskoj kao roblje ili ćete ih ispraćati van zemlje. 

Kolinda G. Kitarović: Pozivam sve građane na zajedništvo kao što smo imali početkom 90-ih i da Hrvatsku povedemo u bolju budućnost. Ako ste zadovoljni sa stanjem u Hrvatskoj, onda odaberite status Quo. Ako niste zadovoljni stanjem u državi, glasajte za mene. 

Josipović: Nudim Hrvatsku koja je otvorena i progresivna. Nudim Hrvatsku koja je prosperitetna, Hrvatsku koja ima zelenu ekonomiju 21. stoljeća. Ako želite Hrvatsku koja priča o ''Kevinim jamama'', ako ste za Hrvatsku obračuna birajte nešto drugo. Glasajte 28.12. kao da smo u drugom krugu. Odmah riješimo već problem u prvom krugu.

Sinčić: Oni su pokušali reći kako smo svi isti. To nije tako, ja govorim o onome što vas najviše tišti. Ja neću bandi dozvoliti da krade po zemlji, sve ukradeno će se vratiti na vaše račune. Provest ćemo monetarnu reformu, vaši krediti neće biti pola plaće nego 5 posto plaće. Napokon ćemo imati dostojanstven život. Pravi neprijatelji su tajkuni i bankari.

>> 'Imam dokumente! 49 posto Ine je u vlasništvu petorice tajkuna' 

>> Grabar Kitarović: Ova je Vlada najgora u povijesti. Sinčić: Gora nije ni moguća

Komentara 249

GO
google385
19:02 21.12.2014.

ANKETA tko misli da ce Josipovic izgubiti neka mi udari plus

AN
ancica99
19:49 21.12.2014.

Kako Josipovića nije sram iša govoriti! Pa što je on radio u svom mandatu? Ništa dobro za našu zemlju!

Avatar jurko_zg
jurko_zg
19:44 21.12.2014.

Ivo prestani citati i reci nesto sto stvarno mislis!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije