Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podružnica šestanovac

Pravaš Balić na fejsu naredio: 'Dostavite mi imena ovih 76 što su glasovali za lignju'

Jozo Balić
Foto: Facebook
1/2
04.01.2015.
u 15:36

Svim članovima naredio je i da izađu na izbore iduće nedjelje i glasauju za Kolindu Grabar Kitarović

Na društvenoj mreži Facebook pojavila se naredba predsjednika podružnice Šestanovac stranke HSP dr. Ante Starčević, Joze Balića da svi članovi  moraju izaći na izbore iduće nedjelje i glasati za Kolindu Grabar Kitarović.

- Nema iznimki i opravdanja i pratit ću vas na glasačkim mjestima! Pronađite ovih 76 glasova za lignju i dostavite mi njihova imena do 9. 1.!., napisao je Balić u svome Facebook statusu. U općini Šestanovac pravo glasa imalo 1927 glasača, a glasanju je pristupilo 1038 njih, dok je važećih listića bilo 1024. Kolinda Grabar Kitarović osvojila je 655 glasova, Kujundžić 199, Sinčić 94, a Josipović 76.

>> Daniel Srb pozvao HSP-ovce i simpatizere za glasuju za Kolindu Grabar Kitarović

Komentara 142

DU
Deleted user
16:19 04.01.2015.

Hm, može li mi netko objasniti zašto je stavljena slika Ruže Tomašić izna članka? Iza toga stoji namjera, vjerojatno vrlo perfidna, kakvih smo se u ovoj kampanji od ovih "novina" i "novinara" doista nagledali do iznemoglosti.

GU
gustirna
15:57 04.01.2015.

Lako za sestanovac.treba pogledati kako udba falsificira glasove dijaspore.....

MV
mvalid11
16:26 04.01.2015.

Baš ste mi popravili raspoloženje nakon što sam pročitala ovaj članak. Kako se dobro, sretno i slobodno u svojoj domovini Hrvatskoj osjećam kad me ne obavezuju nikakve stranačke stege, naredbe i kontrole...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije